Ben Wang: De nieuwe Karate Kid naast Jackie Chan en Ralph Macchio

KKees van den Berg 16 februari 2024 09:16

Sony heeft aangekondigd dat acteur Ben Wang de nieuwe Karate Kid wordt in de aankomende film waar ook Jackie Chan en Ralph Macchio in zullen schitteren. Wang, bekend van zijn rol in 'American Born Chinese', werd gekozen uit duizenden jonge acteurs wereldwijd.

Veelzijdige vechtsportvaardigheden van Wang

Ben Wang is niet alleen een getalenteerde acteur, maar ook een uitzonderlijke vechtsporter. De 24-jarige Wang beheerst verschillende vormen van vechtsport, waaronder Karate, Kung Fu, Gumdo, Kempo en Taekwando. Zijn vaardigheden beloven veel voor zijn aanstaande hoofdrol in de nieuwe Karate Kid-film.

Terugkeer van Jackie Chan en Ralph Macchio

In de nieuwe Karate Kid-film zullen we naast Ben Wang ook oude bekenden tegenkomen. Jackie Chan keert terug als Mr. Han, een personage dat hij eerder speelde in The Karate Kid uit 2010. Daarnaast zal Ralph Macchio opnieuw de rol van Daniel LaRusso op zich nemen, een personage dat hij sinds de originele trilogie en in de serie Cobra Kai vertolkt.

De aankomende Karate Kid-film onder regie van Jonathan Entwistle staat gepland voor een release op 13 december. Hoewel details over het plot nog onbekend zijn, is de verwachting hooggespannen voor deze nieuwe toevoeging aan de geliefde Karate Kid-franchise.

Afbeelding: 'Cobra Kai', TMDB

Meer artikelen