'Best. Christmas. Ever!' op Netflix ontvangt kritiek van kijkers als 'slechtste film ooit'

RRoos Verhoeven 27 november 2023 09:22

De kerstfilm 'Best. Christmas. Ever!' op Netflix heeft ondanks de sterrencast veel kritiek gekregen van kijkers. Ondanks dat de film goed presteert op Netflix, zijn de reacties minder positief met een Rotten Tomatoes-score van slechts 33%.

Negatieve beoordelingen ondanks sterrencast

Netflix's kerstfilm 'Best. Christmas. Ever!', met in de hoofdrollen Jason Biggs, Heather Graham, Matt Cedeño en Brandy Norwood, heeft veel negatieve reacties ontvangen van kijkers. De film gaat over het samenkomen van twee families op 25 december door een 'speling van het lot'. Ondanks de sterke cast zijn de reacties op de film niet mild.

Bekij hier de trailer:

Ondanks de negatieve kijkersreacties presteert 'Best. Christmas. Ever!' goed op Netflix. De film staat op de tweede plaats in de wereldwijde wekelijkse top 10 van meest bekeken films. Echter, de Rotten Tomatoes-score van de film is slechts 33%.

Sommige critici genieten ondanks kijkerskritiek

Hoewel de film veel negatieve reacties ontvangt van kijkers, hebben sommige critici aangegeven dat ze de film hebben genoten. Variety-criticus Courtney Howard schreef dat de prestaties van Graham en Norwood zowel 'komisch als dramatisch' zijn met 'tonale fluctuaties [van] gratie en nuance'. Screen Rant herhaalde de woorden van het outlet, schrijvend dat de plot 'zoet en sentimenteel' is.

Afbeelding: 'Best. Christmas. Ever!', TMDb

Meer artikelen