'Best. Christmas. Ever.' verovert Netflix: een onverwachte kersthit

DDavid Meijer 20 november 2023 16:01

Ondanks gemengde recensies, heeft de nieuwe romantische kerstfilm 'Best. Christmas. Ever.' een succesvol openingsweekend op Netflix beleefd. Het feestelijke verhaal staat nu bovenaan de Netflix top 10, zelfs vóór populaire films als 'The Killer' en 'The Invisible Man'.

Onverwachte hit ondanks gemengde recensies

De nieuwe romantische kerstfilm 'Best. Christmas. Ever.' heeft de harten van Netflix-abonnees weten te veroveren, ondanks enige kritiek van critici. De film, die twee oude schoolvriendinnen volgt, heeft zich naar de toppositie van de Netflix top 10 gevochten, voorbij andere populaire films zoals 'The Killer' en 'The Invisible Man'. Dit succesvolle openingsweekend bewijst dat de film een onverwachte hit is.

Bekijk hier de trailer:

'Best. Christmas. Ever.' vertelt het verhaal van Jackie, die elk jaar een opschepperige vakantienieuwsbrief naar haar oude schoolvriendin, Charlotte, stuurt. Hierdoor voelt Charlotte zich vaak minderwaardig. Wanneer het lot ervoor zorgt dat Charlotte en haar familie enkele dagen voor Kerstmis op Jackie's besneeuwde stoep belanden, grijpt ze de kans om te bewijzen dat het leven van haar oude vriendin niet zo perfect kan zijn als het lijkt.

Afbeelding: 'Best. Christmas. Ever', TMDb

Meer artikelen