Biedingsoorlog om 'Bob de Bouwer' met Jennifer Lopez en Anthony Ramos trekt grote studio's

RRoos Verhoeven 28 februari 2024 16:39

Een hevige biedingsoorlog is uitgebroken over Mattel's animatieversie van 'Bob de Bouwer', met serieuze interesse van grote namen als Netflix, Amazon MGM Studios en DreamWorks Animation. Jennifer Lopez’s productiebedrijf, Nuyorican Productions, werkt aan de productie samen met ShadowMachine en ster Anthony Ramos.

Biedingsoorlog om 'Bob de Bouwer'

Er is sprake van een hevige biedingsoorlog voor Mattels animatieversie van 'Bob de Bouwer'. Grote spelers zoals Netflix, Amazon MGM Studios en DreamWorks Animation hebben serieuze interesse getoond. Er zijn aanbiedingen gedaan, niemand lijkt zich aan de zijlijn te houden voor dit animatieproject dat nauwe banden heeft met de Latino en Hispanic gemeenschap.

Een 'Bob de Bouwer' met een Latino twist

Het project wordt geproduceerd door Jennifer Lopez's Nuyorican Productions samen met ShadowMachine, bekend van Guillermo del Toro’s Pinocchio, en ster Anthony Ramos. Het was Ramos' idee om een 'Bob de Bouwer' te maken die zich afspeelt in Puerto Rico en de veerkracht van de Latino-cultuur belicht. De Spaanse slogan van Bob is: 'Si se puede', oftewel 'Ja, we kunnen het'.

In de film reist Roberto, ook wel Bob (gespeeld door Ramos), naar Puerto Rico voor een groot bouwproject. Hij gaat de uitdagingen aan die het eiland treffen en duikt dieper in wat het betekent om te bouwen. Bob's reis viert de levendige en kleurrijke texturen van de Caribische Latijnse naties en hun mensen.

Meer artikelen