Bill Skarsgård te zien in post-apocalyptisch wraakavontuur 'Boy Kills World'

RRoos Verhoeven 23 februari 2024 11:30

Bill Skarsgård, bekend van zijn rol als Pennywise in de 'It'-films, speelt de hoofdrol in de nieuwe post-apocalyptische film 'Boy Kills World'. In dit wraakverhaal speelt hij een man die op wraak uit is na de moord op zijn familie.

Bill Skarsgård in 'Boy Kills World'

'Boy Kills World' markeert een nieuwe stap in de carrière van Bill Skarsgård. De acteur, die eerder faam verwierf door zijn angstaanjagende vertolking van Pennywise in de 'It'-films, gaat een nieuwe uitdaging aan. In deze post-apocalyptische film speelt hij een man die op wraak uit is na de moord op zijn familie.

'Boy Kills World' is de eerste grote regieklus voor Moritz Mohr. Daarnaast is de bekende filmmaker Sam Raimi betrokken als producent. De film lijkt wat van 'John Wick' in zijn DNA te hebben, met een man die op wraak is nadat zijn familie wordt vermoord door een corrupte post-apocalyptische dynastie.

Getraind tot een instrument van de dood

In 'Boy Kills World' zien we hoe Boy, na de moord op zijn familie door een gestoorde matriarch van een corrupte post-apocalyptische dynastie, doof en sprakeloos achterblijft. Hij wordt getraind door een mysterieuze sjamaan om een instrument van de dood te worden. Een innerlijke stem, afkomstig van zijn favoriete videogame uit zijn jeugd, drijft hem daarbij aan.

Sterrencast in 'Boy Kills World'

Naast Bill Skarsgård bestaat de cast van 'Boy Kills World' uit een aantal bekende Hollywoodgezichten. Jessica Rothe, Michelle Dockery, Sharlto Copley, Brett Gelman, Isaiah Mustafa en Andrew Koji hebben allemaal een rol in de film. Samen zorgen zij voor een gevarieerd en boeiend ensemble.

Boy Kills World is vanaf donderdag 11 juli 2024 in de bioscoop te zien in Nederland.

Afbeelding: 'Boy Kills World', TMDB

Meer artikelen