Bioscoophit 'Barbie' is nu te streamen op HBO Max

KKees van den Berg 15 december 2023 17:06

De razendpopulaire bioscoophit 'Barbie' is nu te streamen op HBO Max. De film die de grens van 1 miljard dollar opbrengst overschreed was eerder alleen te huur via bijvoorbeeld Pathé Thuis.

Het razendsnelle succes van 'Barbie'

'Barbie' heeft de bioscopen in een roze waas gehuld en was een regelrechte kaskraker. De film bereikte razendsnel de grens van 1 miljard dollar opbrengst en werd daarmee megapopulair. Het succes van de film was te danken aan de unieke combinatie van diepzinnige humor en de nostalgische aantrekkingskracht van de iconische Barbie-pop.

In de film heeft Ken, het mannelijke equivalent van Barbie, een oogje op een specifieke Barbie. Hij zet alles op alles om haar hart te winnen en met haar mee te gaan als ze besluit naar de echte wereld te gaan. Deze verhaallijn voegt een interessante dynamiek toe aan de film en biedt de kans om vragen over identiteit en 'echt' te zijn in de wereld te onderzoeken.

De sterrencast van 'Barbie'

Margot Robbie en Ryan Gosling geven leven aan de iconische poppen Barbie en Ken. Ze worden bijgestaan door een sterrencast, waaronder Kingsley Ben-Adir, Will Ferrell, Simu Liu, Michael Cera, Kate McKinnon en America Ferrera. Deze bekende acteurs en actrices voegen hun eigen unieke flair toe aan de film waardoor de personages een diepere dimensie krijgen.

De film is geregisseerd door Greta Gerwig zowel een bekende actrice als regisseur. Gerwig die onder meer bekend is van haar werk aan 'Lady Bird' en 'Little Women', brengt haar unieke stijl en visie naar 'Barbie' wat bijdraagt aan de unieke esthetiek en diepte van de film.

'Barbie' nu beschikbaar op HBO Max

Na haar succesvolle run in de bioscopen is 'Barbie' nu beschikbaar voor streaming op HBO Max. Een mooie kans dus voor diegenen die de film in de bioscoop gemist hebben of die de film opnieuw willen beleven. Met zijn kleurrijke en boeiende inhoud is 'Barbie' een in ieder geval een aanwinst voor het diverse aanbod van de streamingdienst.

Afbeelding: 'Barbie', TMDB

Meer artikelen