Bizarre Netflix-docu 'Our Father' schokt kijkers

DDavid Meijer 27 april 2024 18:02

De Netflix-documentaire Our Father, die het verontrustende verhaal vertelt over een vruchtbaarheidsarts die stiekem zijn eigen sperma gebruikte om patiënten te insemineren, veroorzaakt grote schokken bij de kijkers. Maar liefst meer dan 90 kinderen zijn het resultaat van dit misbruik.

De schokkende onthulling van 'Our Father'

De documentaire 'Our Father' op Netflix is een verontrustende maar fascinerende kijk in het leven van een vruchtbaarheidsarts die de ethische grenzen overschreed. Deze arts gebruikte zijn eigen sperma om vrouwen te insemineren, zonder hun medeweten of toestemming, wat uiteindelijk leidde tot meer dan 90 kinderen. Het is nog steeds een populaire keuze onder de fans van true crime op de streamingdienst.

Jacoba Ballard was altijd enig kind en droomde van het hebben van broertjes of zusjes. Deze droom werd werkelijkheid, maar op een manier die ze nooit had kunnen voorzien. Ze ontdekte via een DNA-thuistest dat ze zeven halfbroers en -zussen had. Deze onthulling leidde tot een dieper onderzoek, waarbij de misselijkmakende waarheid aan het licht kwam over de vruchtbaarheidsarts die haar ouders had geholpen.

https://twitter.com/____with2tees_/status/1771973886587863159

Meer artikelen