Blijft Pony, de pup van 'Virgin River' in de serie op Netflix?

KKees van den Berg 26 december 2023 17:16

In de nieuwste afleveringen van 'Virgin River' introduceerde Jack een schattige puppy genaamd Pony. Hoewel de hond oorspronkelijk al eerder in de serie zou verschijnen, verhinderden COVID-19 en andere omstandigheden zijn debuut. Nu is het maar de vraag of het publiek Pony ooit nog terug zal zien.

Eerste en mogelijk laatste optreden van Pony

De nieuwste afleveringen van de populaire Netflix-serie 'Virgin River' hebben een nieuwe draai aan de serie gegeven door de nadruk te leggen op hartverwarmende momenten en het drama wat in te dammen. Een van de meest aandoenlijke verrassingen was de introductie van een schattige puppy genaamd Pony. Pony, Mels jeugddroom, zou eigenlijk al in een eerder seizoen zijn debuut maken, maar zijn intrede werd verhinderd door de uitbraak van COVID-19. De makers van de serie waarschuwen echter dat dit de eerste en mogelijk ook de laatste keer kan zijn dat het publiek Pony te zien krijgt.

Pony's toekomstige rol en mogelijke hercasting

Ondanks de mogelijke beperkte verschijning van Pony is het duidelijk dat hij een belangrijke rol zal spelen in de toekomstige afleveringen van 'Virgin River'. Productieleider Patrick Sean Smith heeft dit bevestigd in recente gesprekken. Maar er ontstaat een probleem gezien de tijd die zal verstrijken tussen de opnames van seizoen 5 en die van seizoen 6. Deze tijdsspanne kan tot gevolg hebben dat de rol van Pony opnieuw gecast moet worden, omdat de hond in de tussentijd flink zal zijn gegroeid.

Oorspronkelijk zou Mel de hond adopteren van Charmaine, een andere personage in de serie. Gezien de rivaliteit tussen de twee karakters, was de actrice echter niet blij met dit plot.

Afbeelding: 'Virgin River', TMDB

Meer artikelen