Bollywood- en Hollywood-sterren vieren Diwali in Los Angeles

DDavid Meijer 14 november 2023 13:32

Bollywood actrice Priyanka Chopra en haar man Nick Jonas organiseerden een groots Diwali feest in Los Angeles. Verschillende sterren, waaronder Preity Zinta, waren bij deze feestelijke gelegenheid aanwezig.

Diwali feest in Hollywood

Het sterrenkoppel Priyanka Chopra en Nick Jonas wisten hoe ze Diwali in stijl moesten vieren. Beiden zagen er adembenemend uit in hun traditionele Indiase kleding. Priyanka koos voor een rode fluwelen blouse gecombineerd met een witte sheer lehenga en bijpassende bloemen in haar haar. Nick koos voor een witte kurta pyjama met daarbij een jas met bloemenprint. Ze werden samen gefotografeerd terwijl ze hand in hand hun gasten begroetten. Ook de in de VS woonachtige actrice Preity Zinta was aanwezig en zag er verbluffend uit in een rode salwar-kurta-set.

https://www.instagram.com/p/Cy6BI52rttZ/

Exclusief kijkje in Diwali viering

De wereldberoemde actrice deelde via haar Instagram Stories momenten van haar Diwali viering met haar man Nick Jonas en dochter Malti Marie Chopra Jonas. Fans kregen zo een exclusief kijkje in de festiviteiten, de decoraties en de bruisende sfeer in het huis van het sterrenkoppel.

Op professioneel vlak heeft Priyanka enkele spannende projecten in de pijplijn. Ze zal binnenkort te zien zijn in Ilya Naishuller's film 'Heads Of State', waarin ze samen met John Cena en Idris Elba zal optreden. Daarnaast staat ze op het punt om voor het eerst samen te werken met Alia Bhatt en Katrina Kaif in Farhan Akhtar's film 'Jee Le Zaraa'. Priyanka heeft ook 'Citadel 2' in haar portfolio, wat aantoont dat ze een drukke tijd tegemoet gaat in Hollywood.

Meer artikelen