'Bon Bini: Bangkok Nights' de vierde film met Jandino Asporaat

KKees van den Berg 24 november 2023 11:05

Judeska is weer terug voor een vierde film in de geliefde Bon Bini-reeks. De trailer voor 'Bon Bini: Bangkok Nights' is vrijgegeven en fans kunnen niet wachten om weer te lachen om de avonturen van Jandino Asporaat's hilarische personage. De film zal eind dit jaar in de bioscopen draaien.

Terugkeer van Judeska in 'Bon Bini: Bangkok Nights'

De populaire Bon Bini-reeks komt terug met een vierde film, 'Bon Bini: Bangkok Nights'. In de film maakt het geliefde personage Judeska, gespeeld door Jandino Asporaat, haar terugkeer. De eerste trailer voor de film is onlangs vrijgegeven en het ziet eruit als een hilarisch avontuur dat fans niet willen missen.

Hoewel 'Bon Bini: Bangkok Nights' al afgelopen zomer werd opgenomen, zal de film al eind dit jaar in de bioscopen verschijnen.

Bekijk hier de trailer:

Judeska's problemen en avontuur in Bangkok

In 'Bon Bini: Bangkok Nights' loopt Judeska in de problemen wanneer ze een lening afsluit bij zakenmagnaat Lo Pei Chan. Om haar problemen op te lossen, bedenkt Judeska een slim plan dat haar naar Bangkok brengt. Het belooft weer een knotsgek avontuur te worden volgens de eerste beelden uit de trailer.

Bon Bini: Bangkok Nights is vanaf woensdag 20 december 2023 in de bioscoop te zien.

Afbeelding: 'Bon Bini: Bangkok Nights', Filmdepot

Meer artikelen