'Boy Swallows Universe' op Netflix: alles wat je moet weten over de nieuwe miniserie

DDavid Meijer 7 januari 2024 11:02

Netflix komt volgende week met de gloednieuwe dramaserie 'Boy Swallows Universe'. Deze intrigerende en donkere serie gebaseerd op de bestseller van Trent Dalton neemt de kijker mee naar het Brisbane van de jaren 80. Dit is alles wat we tot nu toe al weten over de serie met hitpotentie.

Gecompliceerde gezinssituatie en levensuitdagingen

Het verhaal van 'Boy Swallows Universe' draait om Eli Bell, een jongen uit het Brisbane van de jaren 80. Hij heeft een complexe gezinssituatie - met een afwezige vader, een doofstomme broer, een moeder die herstellende is van een verslaving, een stiefvader die drugsdealer is en een beruchte crimineel als babysitter. Eli is voortdurend op zoek naar wat het betekent om een goede man te zijn, maar zijn leven blijft vol obstakels die hij moet overwinnen.

'Boy Swallows Universe' is een productie van Bharat Nalluri, bekend van series als 'Life on Mars' en 'The 100'. De rol van Eli Bell wordt vertolkt door Felix Cameron, een acteur die we eerder zagen in 'Penguin Bloom'. Het feit dat de serie is gebaseerd op de populaire roman van Trent Dalton geeft het een extra dimensie en belooft een boeiende kijkervaring.

Release 'Boy Swallows Universe' op Netflix

Netflix-abonnees kunnen 'Boy Swallows Universe' vanaf volgende week donderdag 11 januari bekijken. De serie bestaat uit zeven afleveringen die die ochtend om 09:00 uur allemaal online komen. Voor diegenen die nieuwsgierig zijn naar wat er nog meer te komen staat op de streamingdienst, check onze pagina 'Binnenkort op Netflix' voor een compleet overzicht van alle nieuwe content.

Meer artikelen