Brad Pitt en George Clooney samen in 2024 te zien in film 'Wolfs'

KKees van den Berg 26 december 2023 11:30

In 2024 zullen acteurs Brad Pitt en George Clooney volgens Sony Pictures Entertainment samen te zien zijn in de film 'Wolfs'. De film, geregisseerd door Jon Watts, staat gepland voor release op 19 september 2024.

Pitt en Clooney terug in actie

Fans van Brad Pitt en George Clooney hebben iets om naar uit te kijken. In 2024 komen de twee zwaargewichten van Hollywood weer samen voor een nieuwe film met de naam 'Wolfs'. Deze langverwachte reünie is gepland door Sony Pictures Entertainment dat de film op de kalender heeft gezet voor 2024.

Jon Watts neemt de regie op zich

'Wolfs' wordt geregisseerd door Jon Watts, die zijn bekendheid heeft verdiend met de regie van de laatste drie Spider-Man films met Tom Holland in de hoofdrol en heeft ook aan een nieuwe Star Wars-serie voor Disney+ gewerkt.

Intrigerend plot voor 'Wolfs'

In 'Wolfs' volgen we het verhaal van 'twee eenzame fixers die dezelfde taak krijgen toegewezen'. Een 'fixer' is iemand die de moeilijke klusjes in de criminaliteitswereld afhandelt, vaak gepaard met veel geweld. Dit markeert de eerste keer sinds Burn After Reading in 2008 dat we Pitt en Clooney weer samen op het scherm zien. En fans zullen zich ongetwijfeld hun beroemde samenwerking in de Ocean's Eleven-franchise herinneren.

Naast de sterrencast van Pitt en Clooney, maakt ook actrice Amy Ryan deel uit van de cast van 'Wolfs'. Jon Watts is niet alleen de regisseur, maar is ook medeschrijver van de film samen met Dianne McGunigle. Bovendien dragen Pitt en Clooney bij als producenten van de film. Fans kunnen hun agenda erbij pakken voor 19 september 2024, de geplande releasedatum van de film.

Meer artikelen