Bradley Cooper onthult hoe persoonlijk verdriet zijn rol als Rocket Raccoon beïnvloedde

RRoos Verhoeven 4 december 2023 17:47

Bradley Cooper heeft onthuld dat het overlijden van zijn vader zijn vertolking van Rocket Raccoon in Guardians of the Galaxy Vol. 3 sterk heeft beïnvloed. De film die het emotionele oorsprongsverhaal van Rocket Raccoon onderzoekt blijft zeven maanden na de release harten breken.

Persoonlijk verdriet beïnvloedt de stem van Rocket

Bradley Cooper heeft aangegeven dat het overlijden van zijn vader zijn optreden als Rocket Raccoon diepgaand heeft beïnvloed. Hij deelde dit tijdens een recent bezoek aan The Howard Stern Show. Hij geeft toe dat hij tijdens een bepaalde scène, waar Rocket zijn vriend verliest, veel heeft gehuild. De pijn die hij voelde na het overlijden van zijn vader, kwam naar zijn zeggen sterk naar voren in de stem van Rocket.

Emotionele reis door Rockets leven

De film Guardians of the Galaxy Vol. 3 heeft veel kijkers diep geraakt, aangezien het de oorsprong van Rocket Raccoon belicht. Het toont een hartverscheurende reis door het leven van het personage, waarbij volgens stemacteur Bradley Cooper veel van de pijn geworteld zitten in echte, persoonlijke ervaringen en tragedies. Dit maakt de film niet alleen vermakelijk, maar ook zeer emotioneel beladen.

Goed nieuws voor fans van de film en Marvel-liefhebbers in het algemeen: Guardians of the Galaxy Vol. 3 is nu te streamen op Disney+. Dit is een mooie kans om de emotionele vertolking van Rocket Raccoon door Bradley Cooper te bekijken en de impact van zijn persoonlijke ervaringen op zijn acteerwerk te ervaren.

Bekijk hier alvast de trailer:

Meer artikelen