Braziliaanse actieserie 'DNA do Crime' ('Criminal Code') verovert Netflix

KKees van den Berg 22 november 2023 16:49

De nieuwe Braziliaanse actieserie 'DNA do Crime' ('Criminal Code') maakt furore op Netflix. De serie, waarin federale agenten een complexe code moeten ontcijferen, heeft de top 10 van meest populaire series bereikt. Ben jij al begonnen met dit pakkende avontuur?

DNA do Crime verovert Netflix

De actieserie 'DNA do Crime' is een hit op Netflix. In deze Braziliaanse serie moeten federale agenten een complexe code kraken. Met het spannende plot en aangrijpende personages heeft de serie een plek weten te veroveren in de top 10 van meest populaire series op Netflix. De kijkers zijn in de ban van dit meeslepende avontuur, dat ze op het puntje van hun stoel houdt.

Bekijk hier de trailer:

Het verhaal van 'DNA do Crime' begint met een grootschalige overval op een effectenverzekeringsmaatschappij in Ciudad del Este, Paraguay. Deze misdaad vormt het startpunt voor een grondig onderzoek door federale politieagenten. Deze zaak is zo complex en uniek dat het een onderzoek van ongekende omvang vereist.

DNA-spoor onthult groter crimineel plan

Naarmate het onderzoek vordert, ontvouwt zich een groter verhaal. Door het volgen van het spoor van verzamelde DNA-monsters ontdekken de agenten een patroon. De overval in Ciudad del Este is gelinkt aan andere recente misdaden. Dit leidt tot de onthulling van een nog groter crimineel plan, waarin criminelen uit zowel Paraguay als Brazilië betrokken zijn.

Afbeelding: 'Dna do Crime', TMDb

Meer artikelen