Brian Cox geniet van zijn rol als Bond-schurk in spelshow '007: Road to a Million' op Prime Video

DDavid Meijer 9 november 2023 07:17

Hoewel het geen echte Bond-film is, is Brian Cox, bekend van de serie Succession, enthousiast over zijn rol als een schurk uit de wereld van 007 in de nieuwe spelshow '007: Road to a Million' op Prime Video.

Brian Cox speelt Bond-schurk

Brian Cox, die we allemaal kennen als de patriarch Logan Roy uit de serie Succession, is te zien als een schurk uit de wereld van 007 in de nieuwe spelshow 007: Road to a Million. Hoewel hij in eerste instantie dacht dat hij in een echte Bond-film zou spelen, is hij toch zeer tevreden met zijn rol.

De rol van Cox als Opzichter

In de spelshow neemt Brian Cox de rol van Opzichter op zich. Als het brein achter het spel test hij de kandidaten op hun kennis en vaardigheden. Het is een rol die hem op het lijf is geschreven en hij geniet van elke minuut.

Cox's rijkelijke salaris

Brian Cox onthulde aan Variety dat hij een behoorlijk salaris ontvangt voor zijn rol in de show. 'Ze boden me een enorm salaris, en dat is altijd prettig', zei hij. Hoewel hij oorspronkelijk dacht dat hij gecast zou worden voor een boevenrol in een nieuwe James Bond-film, is hij meer dan tevreden met de huidige situatie.

007: Road to a Million is op verschillende locaties over de hele wereld gefilmd, waaronder in Venetië, op Jamaica en in de Schotse Hooglanden. Met een eerste seizoen dat acht afleveringen telt, biedt de show een spannende mix van cultuur, avontuur en puzzels.

Voor liefhebbers van de wereld van 007 is er goed nieuws: de spelshow 007: Road to a Million is vanaf 10 november te streamen op Prime Video.

Afbeelding: '007: Road to a Million', TEMDb

Meer artikelen