'Bridgerton' seizoen 3 nu op Netflix

DDavid Meijer 16 mei 2024 18:04

Het langverwachte derde seizoen van de romantische hitserie 'Bridgerton' is eindelijk beschikbaar op Netflix. Dit seizoen draait om het personage Penelope Featherington en haar zoektocht naar een echtgenoot. Bovendien is er meer goed nieuws voor fans van de serie: een vierde seizoen is al bevestigd.

Derde seizoen 'Bridgerton' nu op Netflix

Het heeft even geduurd, maar de fans kunnen eindelijk verder met het gloednieuwe derde seizoen van 'Bridgerton' op Netflix. Met nieuwe afleveringen van deze romantische hitserie, staat de streamingdienst klaar om de kijkers weer te vermaken. Ga jij gelijk kijken?

Deze keer draait het verhaal om Penelope Featherington (gespeeld door Nicola Coughlan), die haar langgekoesterde verliefdheid op Colin Bridgerton (Luke Newton) heeft opgegeven na zijn denigrerende opmerkingen over haar in het vorige seizoen. Penelope is nu vastberaden om het huis uit te gaan, maar daarvoor moet ze wel een echtgenoot vinden. Colin Bridgerton, met wie ze nu vrienden besluit te zijn, helpt haar in deze zoektocht.

Vierde seizoen 'Bridgerton' bevestigd

'Bridgerton' is al zeker van een vierde seizoen. Netflix heeft de serie nog vóór de release van seizoen 2 met een derde en vierde seizoen verlengd. Details over de release van seizoen 4 zijn momenteel nog niet bekend. Aangezien er acht boeken zijn in de reeks van Julia Quinn, wordt verwacht dat Netflix nog wel even doorgaat met deze populaire serie. Elk boek draait om een ander kind uit de Bridgerton-familie, een strategie die Netflix nu ook volgt.

Vervolg van seizoen drie op 13 juni

Het eerste deel van het derde seizoen 'Bridgerton' is nu beschikbaar op Netflix. Fans kunnen het vervolg van de serie verwachten op 13 juni. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst, kun je terecht op de pagina 'Nieuw op Netflix'.

Afbeelding: 'Bridgerton', TMDB

Meer artikelen