'Bridgerton' seizoen 3 stormt de top 10 van Netflix binnen

RRoos Verhoeven 4 juli 2024 18:25

Seizoen 3 van de populaire serie 'Bridgerton' maakt furore op Netflix met een plek in de top 10 van best bekeken series. Met miljoenen weergaven per week is het seizoen hard op weg om records te breken.

Seizoen 3 van 'Bridgerton' verovert Netflix

De populariteit van 'Bridgerton' blijft ongekend hoog, met het derde seizoen dat nu officieel een plek heeft bemachtigd in de top 10 van best bekeken series op Netflix. Met miljoenen kijkers per week en een totaal van 91,9 miljoen weergaven sinds de première op 16 mei, blijkt de aantrekkingskracht van de serie onweerstaanbaar.

In het vervolg van seizoen 3 zien we Colin Bridgerton en Penelope Featherington zich aanpassen aan hun nieuwe leven samen. Terwijl ze hun relatie onder de loep nemen, ontdekken ze hoe diep hun gevoelens voor elkaar zijn. Echter, schaduwen van het verleden en onthulde geheimen dreigen hun geluk in de weg te staan.

Penelope's geheime identiteit onthuld

Een grote onthulling in dit seizoen is dat Penelope Featherington, beter bekend als het muurbloempje dat Colin Bridgerton's hart won, een duister geheim heeft. Ze staat bekend als Lady Whistledown, de infame roddelschrijfster die de Londense elite op haar tenen houdt. Deze onthulling zou grote gevolgen kunnen hebben voor haar relatie met Colin.

Afbeelding: 'Bridgerton', TMDB

Meer artikelen