Brooklyn Nine-Nine's Mike Schur en Stephanie Beatriz werken samen voor nieuwe Netflix-serie 'A Classic Spy'

DDavid Meijer 5 februari 2024 17:57

Mike Schur, de maker van Brooklyn Nine-Nine, heeft Stephanie Beatriz, een voormalig ster van de iconische politie-sitcom, gecast voor een nieuwe spionageserie op Netflix, getiteld 'A Classic Spy'.

Beatriz's rol in Brooklyn Nine-Nine

Stephanie Beatriz verwierf bekendheid door haar rol als detective Rosa Diaz in de Fox-comedy serie 'Brooklyn Nine-Nine'. Ze heeft deze rol acht seizoenen lang gespeeld, van 2013 tot 2021. De serie stond onder leiding van Mike Schur, die zowel de uitvoerend producent als de mede-maker was.

Mike Schur en Stephanie Beatriz gaan opnieuw samenwerken voor 'A Classic Spy'. Dit is een nieuwe comedie serie van Netflix met Ted Danson, bekend van 'The Good Place', in de hoofdrol. Danson speelt Charles, een gepensioneerde die ingezet wordt als mol bij een geheime operatie.

Beatriz's rol in 'A Classic Spy'

In 'A Classic Spy', zal Stephanie Beatriz de rol van Didi op zich nemen. Didi is de alziende, alwetende directeur van de pensioenfaciliteit waar Charles verblijft in San Francisco. De serie is geïnspireerd op 'The Mole Agent', een documentaire die in 2021 genomineerd was voor een Oscar voor Best Documentary Feature.

Cast van 'A Classic Spy'

De cast van 'A Classic Spy' wordt versterkt door verschillende gezichten bekend van 'The Good Place'. Zo zijn Eugene Cordero, die de rol van Charles' schoonzoon Joel zal spelen, Jama Williamson als Beatrice, de altijd optimistische activiteitendirecteur van de pensioenfaciliteit, en Marc Evan Jackson, die ook een rol had in 'Brooklyn Nine-Nine', gecast voor de serie.

Naast haar rol in 'A Classic Spy', werkt Beatriz ook aan een andere project, namelijk de volwassen geanimeerde comedy 'Hazbin Hotel'. Beatriz benadrukt het belang van queer-representatie in de serie. Volgens haar is het geweldig dat de serie meerdere queer-personages heeft en laat zien hoe normaal het is om queer-personages in de media te zien.

Meer artikelen