Bruce Campbell: 'Spider-Man'- en 'Doctor Strange'-cameo's zijn hetzelfde personage

DDavid Meijer 1 december 2023 08:15

Bruce Campbell, bekend van de Evil Dead serie, beweert dat zijn cameo's in Spider-Man en Doctor Strange hetzelfde karakter vertegenwoordigen. Dit zou betekenen dat zijn rol in het Marvel Cinematic Universe (MCU) groter is dan voorheen werd aangenomen.

Campbell's rol in MCU mogelijk groter dan gedacht

Bruce Campbell, de ster van de Evil Dead serie van Sam Raimi, laat mensen geloven dat zijn rol in het Marvel Cinematic Universe (MCU) groter is dan oorspronkelijk aangenomen. Raimi, een trouwe vriend van Campbell, heeft hem altijd een rol gegeven in zijn films, zelfs toen Universal Pictures hem niet toestond Campbell als hoofdrol in Darkman te casten. Toen Raimi de kans kreeg om het populaire Marvel-personage Spider-Man tot leven te brengen, liet hij Campbell een cameo maken als de aankondiger bij de noodlottige worstelwedstrijd die Peter Parker's lot bezegelde. Bij zijn recente terugkeer naar het superheldengenre met Doctor Strange in the Multiverse of Madness duikt Campbell opnieuw op, dit keer als pizzaverkoper in een van de vele universums.

Campbell's cameo's verbonden met het Marvel multiversum

In een interview met ComicBook.com onthulde Campbell dat zijn cameo's in de Spider-Man films en Doctor Strange in the Multiverse of Madness op de een of andere manier verbonden zijn met het multiversum. Volgens Campbell zou Marvel in een toekomstig project kunnen uitleggen wie zijn personage echt is. Hij benadrukte dat hij niet zomaar een pizza-verkoper of ring-aankondiger is en suggereerde dat zijn karakter onderdeel is van het multiversum.

Campbell is geheimzinnig over zijn betrokkenheid bij Marvel

Bruce Campbell hield zich op de vlakte toen hij over zijn betrokkenheid bij Marvel Studios sprak. Hij gaf de interviewer een typisch sarcastisch ontwijkend antwoord: 'Je gaat er vanuit dat ik iets weet over de lore van Marvel, en dat waardeer ik. Ik heb Doctor Strange in de bioscoop gezien, en dacht: 'Waar hebben ze het in hemelsnaam over?' Dus ja, ik heb geen idee.'

Campbell is momenteel bezig met de promotie van zijn nieuwe serie, Discontinued. De serie wordt omschreven als: 'Van de makers van The Movies That Made Us, neemt schermlegende Bruce Campbell (Evil Dead franchise), ons mee op een reis door het verleden met producten, fenomenen en zinnen die verdwenen zijn, maar niet vergeten. Bruce en een team van comedians geven snedige commentaren op de menselijke conditie, vlak voordat AI deze vernietigt.' De serie start aankomende vrijdag.

Afbeelding: 'Army of Darkness', TMDB

Meer artikelen