Cameron Diaz maakt acteercomeback met Netflix-film 'Back in Action'

DDavid Meijer 3 februari 2024 15:01

Na een acteerpauze van zes jaar keert Hollywood-ster Cameron Diaz terug op het scherm. In de Netflix-film 'Back in Action' speelt ze een ex-spion die slimmer en sterker dan ooit terugkomt.

Cameron Diaz in nieuwe Netflix-komedie

Cameron Diaz, bekend van haar rollen in films als 'The Holiday' en 'Bad Teacher', is na zes jaar pauze weer klaar om terug te keren naar het acteerwerk. De bekendmaking van haar rol in de nieuwe Netflix-actiekomedie 'Back in Action' heeft veel fans enthousiast gemaakt. Netflix heeft al een eerste voorproefje van de film gedeeld, waarin ze de rol van een ex-spion op zich neemt.

Cameron Diaz als voormalige CIA-spion

In 'Back in Action' vertolkt Diaz de rol van een ex-spion die ooit voor de CIA werkte. Ze stopte met haar spionagewerk om een gezin te starten, maar komt nu uit haar pensioen. Dit personage belooft een interessante mix te zijn van moeder zijn en de geheime wereld van spionage. Het is een rol die Diaz op het lijf geschreven lijkt te zijn en we kunnen niet wachten om te zien hoe ze dit gaat doen.

Sterrencast en ervaren regisseur voor 'Back in Action'

'Back in Action' heeft naast Cameron Diaz en Jamie Foxx nog meer grote namen in de cast. Andrew Scott, Kyle Chandler en Glenn Close zijn te zien in de film. De regie en het script zijn in handen van Seth Gordon, bekend van films als 'Baywatch' en 'Horrible Bosses'. De combinatie van deze getalenteerde cast en ervaren regisseur belooft een spannende en grappige filmervaring.

https://www.instagram.com/p/C2ztmFOuBEJ/

Cameron Diaz' terugkeer op het scherm zal niet lang meer op zich laten wachten. 'Back in Action' staat gepland om in 2024 op Netflix te verschijnen. Een exacte releasedatum is nog niet bekend, maar fans en filmkijkers kunnen deze spannende actiekomedie alvast op hun watchlist zetten. Hou onze site in de gaten voor updates over de releasedatum.

Afbeelding: 'The Holiday', TMDB

Meer artikelen