Cardi B en Offset duiken in diepzeewereld van 'Baby Shark's Big Movie'

DDavid Meijer 15 november 2023 14:01

Cardi B en Offset lenen hun stemmen aan karakters in de nieuwe Nickelodeon-film 'Baby Shark's Big Movie'. Ze duiken letterlijk de diepzee in als 'Sharki B' en 'Offshark' en worden vergezeld door een indrukwekkend rijtje stemacteurs, waaronder K-pop sensatie ENHYPEN.

Cardi B en Offset als zeepersonages

In de wereld van de animatiefilm geven Cardi B en Offset een bijzondere draai aan hun imago. In de gloednieuwe film van Nickelodeon, 'Baby Shark’s Big Movie', nemen ze de stemmen van 'Sharki B' en 'Offshark' voor hun rekening. Deze film markeert een spannend nieuw avontuur voor het duo, aangezien ze hun stemtalenten laten horen in een van de meest verwachte animatiefilms van het jaar.

Bekijk hier de trailer: https://youtu.be/L10V_SQMO0E

Onderwateravontuur in Chomp City

De film is niet alleen een visueel spektakel, maar ook een muzikale reis. 'Baby Shark’s Big Movie' brengt een volledig originele soundtrack met zich mee die de onderwateravonturen van Baby Shark en zijn familie in Chomp City ten gehore brengt. Deze bruisende metropool, vol met haaien, is de nieuwe thuisbasis van Baby Shark en zijn gezin, en belooft een hele reeks avonturen.

Bekijk hier de eerste poster: https://www.instagram.com/p/Czoh2vPxICN/

Sterrencast in 'Baby Shark’s Big Movie'

De film zorgt ook voor een familie-uitje voor Cardi B en Offset, aangezien hun kinderen Kulture en Wave ook rollen spelen als Kulture Sharki en Wavey Shark. Daarnaast voegen sterren zoals Ashley Tisdale, Lance Bass, en Saturday Night Live-sterren Ego Nwodim en Chloe Fineman zich bij de cast. Tisdale speelt een opkomende 'popfish' genaamd Stariana, wat zeker een hoogtepunt van de film zal zijn.

'Baby Shark’s Big Movie' is vanaf 8 december te zien in de bioscopen in Amerika. Wanneer de film in Nederland te zien gaat zijn is nog even de vraag.

Afbeelding: 'Baby Shark’s Big Movie', TMDb

Meer artikelen