Cate Blanchetts docuserie 'Our Living World' stormt de top 10 binnen op Netflix

KKees van den Berg 23 april 2024 16:42

Cate Blanchett maakt een indrukwekkende sprong op Netflix, niet met een spannend verhaal zoals we gewend zijn, maar met de intrigerende docuserie 'Our Living World'. Binnen een paar dagen na lancering is de serie opgeklommen naar de zevende plaats in de Netflix top 10.

Snelle stijging in Netflix top 10

De nieuwste natuurserie 'Our Living World', met Cate Blanchett, maakt een flitsende start op Netflix. De serie, die pas kortgeleden uitkwam, staat al op de zevende plaats in de populaire Netflix top 10. Dit geeft aan dat de serie snel in populariteit stijgt en bij het publiek in de smaak valt.

Oscarwinnaar Cate Blanchett is de verteller van de docuserie 'Our Living World'. De serie neemt kijkers mee op een wereldreis om de wonderen van de aarde te ontdekken, van buitengewone wezens tot enorme en kleine ecosystemen. Al deze elementen werken samen om onze leefwereld te behouden en te herstellen. Met de stem van Blanchett als gids, krijgen kijkers de kans om deze wonderen van dichtbij te ervaren.

Bekroond team en Blanchett aan het roer

Deze nieuwe natuurserie komt van het bekroonde team achter 'Our Great National Parks' uit 2022. De serie geeft een onthullende blik op de verborgen verbindingen die ons allemaal en het mooiste fenomeen op aarde verbinden - het leven zelf. Bijzonder is dat deze keer Cate Blanchett de presentatie verzorgt. Met haar unieke verteltalent en inzichtelijke commentaar is zij de perfecte host voor deze baanbrekende serie.

Afbeelding: 'Our Living World', TMDB

Meer artikelen