Charlie Hunnam verovert Netflix met spannende thriller 'Papillon'

RRoos Verhoeven 28 januari 2024 14:04

Charlie Hunnam en Rami Malek schitteren in de thriller 'Papillon', die momenteel indruk maakt op Netflix. De film vertelt het meeslepende verhaal van een man die vastbesloten is zijn vrijheid te herwinnen.

Hoge score voor 'Papillon' op Netflix

De thrillerfilm 'Papillon', met Charlie Hunnam en Bohemian Rhapsody-ster Rami Malek in de hoofdrollen, is nu te zien op Netflix. De film heeft indruk gemaakt op kijkers en heeft een hoge score behaald op de filmrecensiesite Rotten Tomatoes.

Het beklagenswaardige lot van Papillon

'Papillon' vertelt het waargebeurde verhaal van Henri 'Papillon' Charrière, een kluiskraker uit de Parijse onderwereld. Papillon wordt ten onrechte voor moord veroordeeld en krijgt een levenslange gevangenisstraf op Duivelseiland. Zijn strijd voor vrijheid vormt de basis voor het meeslepende plot van de film.

In de film vormt Papillon een onwaarschijnlijk bondgenootschap met medegevangene Louis Dega, gespeeld door Rami Malek. Dega, die in de gevangenis zit voor vervalsing, belooft om Papillon's ontsnappingspoging te financieren in ruil voor bescherming tegen de harde gevangenisomstandigheden op Duivelseiland.

Meer artikelen