Chris Hemsworth mogelijk terug voor Marvel-film 'Thor 5'

RRoos Verhoeven 20 november 2023 15:10

Regisseur Taika Waititi heeft het e.e.a. vrijgegeven over 'Thor 5', waaruit blijkt dat de plannen voor het vervolg vorderen. Chris Hemsworth en Marvel zijn naar verluidt in gesprek over een vijfde Thor-film.

Waititi niet betrokken bij Thor 5

Na de regie van Thor: Ragnarok in 2017 en Thor: Love and Thunder in 2022 heeft Waititi onlangs duidelijk gemaakt dat hij momenteel niet betrokken is bij Thor 5. In een nieuw interview met Inverse gaf hij aan dat hij 'even pauze nodig heeft', verwijzend naar zijn tijd in het Marvel Cinematic Universe. Er wordt gesuggereerd dat iemand anders de film zou regisseren als deze binnenkort doorgaat.

Gesprekken over Thor 5 met Hemsworth

Hoewel het nog te bezien valt of Hemsworth tekent, is Waititi gewoon blij met zijn pauze van het MCU. De filmmaker voegde eraan toe: 'Het is een zeer uitputtend proces om deze films te maken voor twee en een half jaar non-stop'. Dat Chris Hemsworth en Marvel in gesprek zijn over het maken van een vijfde Thor-film, is een interessante ontwikkeling die we nauwlettend in de gaten houden.

Thor 5 is nog niet officieel door Marvel Studios aangekondigd, maar er wordt gesuggereerd dat er een vervolg komt. Dit is gebaseerd op de tagline 'Thor zal terugkeren' die aan het einde van Thor: Love and Thunder werd toegevoegd. We wachten nog steeds op een officiële bevestiging van Marvel zelf.

Wat biedt de toekomst voor Thor?

Waititi gaf aan dat hij graag wat evolutie wil zien met Hemsworth's Thor in een Thor 5. Hij wil een krachtigere schurk dan Hela zien en heeft het over 'meer en meer bizarre en gekke beesten, monsters en aliens' toevoegen aan de film. Dit belooft een spannender en meer actie-gevuld vervolg, als zijn ideeën worden meegenomen.

Er gaan geruchten dat er niet alleen een Thor 5 in de maak is, maar dat Marvel Studios ook heeft overwogen om een nieuwe Avengers-film te ontwikkelen die de originele bemanning terugbrengt. Dit zou onder meer Scarlett Johansson's Black Widow en Robert Downey Jr.'s Tony Stark omvatten. Dit zijn spannende tijden voor Marvel fans.

Afbeelding: 'Thor', TMDb

Meer artikelen