Chris Pine wacht nog steeds op ‘Star Trek 4’

KKees van den Berg 23 november 2023 13:05

Chris Pine, de ster van Star Trek, uit zijn frustratie over het gebrek aan vooruitgang in het project 'Star Trek 4'. Ondanks geruchten dat Paramount een nieuwe richting zou inslaan en zich zou afkeren van het Kelvin Universe, zegt Pine dat hij nog niets concreets heeft gehoord.

Pine wacht nog steeds op script

Chris Pine, bekend van zijn rol als Captain James T. Kirk in de Star Trek franchise, bevindt zich momenteel in een staat van onzekerheid betreffende een mogelijke vierde Star Trek-film. Hoewel Paramount Pictures heeft aangekondigd dat ze het 'Kelvin Universe' verder willen uitbreiden met een nieuwe film, heeft Pine nog geen script ontvangen. Hij heeft eerder zijn frustratie geuit over het niet ontvangen van een script, wat suggereert dat het project nog steeds in de vroege stadia van ontwikkeling is.

Nieuw project na mislukte salarisonderhandelingen

Na mislukte salarisonderhandelingen met Pine en Chris Hemsworth in 2018 heeft Paramount Pictures besloten om door te gaan met een nieuw idee onder leiding van schrijver en regisseur Noah Hawley. Dit project werd echter in 2020 stopgezet na een wijziging in de leiding van Paramount Pictures. Sindsdien is de studio teruggekeerd naar de oorspronkelijke plannen voor een vervolg op 'Beyond' met Pine en de rest van de Kelvin-cast.

Volgens een recent bericht van Variety zijn de schrijvers van Paramount momenteel bezig met het tweaken van het script voor de nieuwe Star Trek-film. Het doel is om de film terug in pre-productie te krijgen na een dubbele staking. Ondanks de terugtrekking van regisseur Matt Shakman en het verwijderen van de film uit de releasedata van Paramount, blijft het project actief volgens producent JJ Abrams en Matt Shakman zelf.

Afbeelding: 'Star Trek Beyond', TMDb

Meer artikelen