Chris Pratt brengt Garfield tot leven in 'The Garfield Movie'

RRoos Verhoeven 13 november 2023 19:26

Chris Pratt verruilt zijn loodgietersuniform voor een bontjas in de eerste trailer van Columbia Pictures en Alcon Entertainment's The Garfield Movie. De beroemde lasagne-liefhebbende kat is terug, met Pratt als de man achter de snorharen in deze bijna drie minuten durende preview van de film, gebaseerd op de beroemde Garfield stripserie van Jim Davis.

Garfield beleeft wild avontuur

In de film, gebaseerd op de beroemde Garfield stripserie van Jim Davis, gaat Garfield een wild buitenavontuur aan. Dit avontuur begint met een onverwachte reünie met zijn lang verloren vader, een scruffy straatkat genaamd Vic. Deze ruige straatkat wordt ingesproken door niemand minder dan Samuel L. Jackson. Samen met zijn hondenvriend Odie wordt Garfield uit zijn luxe leventje getrokken om met zijn vader een komische, high-stakes overval te plegen.

Garfield's verleden onthuld

De trailer laat ons een glimp opvangen van Garfield's verleden. Het toont een verlaten kitten dat op straat probeert te overleven, totdat hij Jon Arbuckle ziet, een eenzame man die een pizza eet, door het raam van een restaurant. Jon nodigt het kitten uit voor een traktatie, maar het kitten eindigt met het verslinden van het hele restaurant. Op dit punt vertelt de Garfield van Pratt aan het publiek: "En zo heb ik Jon geadopteerd".

Sterrencast in The Garfield Movie

Naast Chris Pratt en Samuel L. Jackson is er een sterrencast die de overige personages tot leven brengt. Hannah Waddingham, Ving Rhames, Nicholas Hoult, Cecily Strong, Harvey Guillén, Brett Goldstein en Bowen Yang lenen allemaal hun stem aan de geanimeerde film. De regie is in handen van Mark Dindal en het scenario is geschreven door Paul A. Kaplan, Mark Torgove en David Reynolds.

Filmfans moeten nog even geduld hebben, maar de release datum is al bevestigd. The Garfield Movie zal op 24 mei 2024 in de bioscopen verschijnen. Markeer de datum in je agenda en bereid je voor op een hilarisch nieuw avontuur met je favoriete lasagne-liefhebbende kat.

Meer artikelen