Cillian Murphy scoort opnieuw met film 'Small Things Like These'

RRoos Verhoeven 19 februari 2024 16:15

Na zijn succes in 'Oppenheimer' heeft Cillian Murphy weer een nieuwe hit op zijn naam staan. Zijn nieuwste film 'Small Things Like These' debuteerde met een perfecte Rotten Tomatoes-score tijdens het filmfestival van Berlijn.

De nieuwe hitfilm van Murphy

Nog in de roes van zijn recente succes met de film 'Oppenheimer', is Cillian Murphy alweer bezig met een nieuwe film die ontzettend positief werd ontvangen tijdens zijn première op het filmfestival van Berlijn. 'Small Things Like These' belooft de volgende grote hit te worden voor Murphy.

Het verhaal achter de film

Na 'Oppenheimer' maakt Murphy indruk met zijn rol in 'Small Things Like These'. Deze film, gebaseerd op het boek van Claire Keegan, vertelt het verhaal van een vader genaamd Bill. Hij stuit op schokkende geheimen die verborgen worden gehouden door een lokaal klooster, wat zorgt voor enkele opmerkelijke ontdekkingen over zichzelf.

Lovende recensies voor Murphy

Murphy's beslissing om de rol te accepteren is zeer positief ontvangen. Hij las het boek voor het eerst in 2010 en was toen al geraakt door het verhaal. De eerste recensies van de film zijn lovend, niet alleen over de acteerprestaties van Murphy, maar ook over hoe de film het onderwerp en de medeplichtigheid van omstanders bij verschrikkelijke gebeurtenissen belicht.

Hoewel de film al in première is gegaan op het filmfestival van Berlijn, is er nog geen Nederlandse releasedatum bekend voor 'Small Things Like These'. Nederlandse fans van Murphy zullen dus nog even geduld moeten hebben.

Meer artikelen