Claire Foy over haar unieke rol in 'All of Us Strangers'

KKees van den Berg 26 januari 2024 08:58

Claire Foy, bekend van haar rollen in The Crown en Wolf Hall, bespreekt haar uitdagende rol als de moeder van Andrew Scott die in werkelijkheid acht jaar ouder is dan zij, in de nieuwe romantische dramafilm 'All of Us Strangers'.

Uitdagende rol voor Claire Foy

Claire Foy staat bekend om haar veelzijdige en uitdagende rollen. Van haar vertolking van koningin Elizabeth II in 'The Crown' tot de gedoemde Tudor-koningin Anne Boleyn in 'Wolf Hall', en als de vrouw van astronaut Neil Armstrong in 'First Man'. Maar haar nieuwste project, 'All of Us Strangers', zet haar in een unieke positie. Voor het eerst speelt ze de moeder van een man die bijna tien jaar ouder is dan zij. Deze romantische dramafilm, geregisseerd door Andrew Haigh, belooft een boeiende kijkervaring te worden.

Het verhaal van 'All of Us Strangers'

'All of Us Strangers' vertelt het verhaal van Adam, gespeeld door Andrew Scott. Adam is een scenarioschrijver die worstelt om een script te schrijven over zijn overleden ouders, die omkwamen bij een auto-ongeluk toen hij 12 was. Ter inspiratie keert hij terug naar zijn ouderlijk huis in de buitenwijken en vindt daar zijn ouders, gespeeld door Foy en Jamie Bell, precies zoals ze waren voor hun dood. De drie beginnen opnieuw te verbinden, waarbij ze terugvallen in oude dynamieken en op gelijke wijze worstelen met de verloren tijd.

Foy's trots op samenwerking met Scott

Claire Foy spreekt vol lof over haar ervaring om de moeder te spelen van Andrew Scott, ondanks het leeftijdsverschil. Ze benadrukt dat veel van het succes van hun samenspel te danken is aan het geweldige acteerwerk van Scott. Zijn fysieke expressie en gedrag rondom Foy en Bell maakte het voor hen gemakkelijker om in hun rollen te stappen. Foy, die in het echte leven zelf ook een ouder is, voelde een sterke band en was zeer trots op de manier waarop Scott het personage vertolkte.

'All of Us Strangers' is een film om naar uit te kijken. Met zijn intrigerende plot en getalenteerde cast belooft het een boeiende ervaring te worden voor het publiek. De film is vanaf gisteren in de bioscoop te zien. Voor fans van Claire Foy, Andrew Scott en Jamie Bell, is dit een film die zeker niet gemist mag worden.

Afbeelding: 'All of Us Strangers', TMDB

Meer artikelen