'Code 8: Part II' nu te streamen op Netflix

RRoos Verhoeven 28 februari 2024 15:12

Het dystopische vervolg op de actiefilm Code 8, waarin Robbie Amell de hoofdrol speelt, is nu te bekijken op Netflix. Het verhaal gaat verder waar we gebleven waren, met mensen die worden geboren met superkrachten die nog steeds onderdrukt en gemonitord worden.

Code 8: Part II nu op Netflix

De wereld van Code 8 krijgt een vervolg in Code 8: Part II. In deze dystopische setting heeft 4% van de bevolking abnormale krachten, maar deze worden nog steeds gemonitord en onderdrukt. Het nieuwe deel van de filmreeks is vanaf vandaag beschikbaar op Netflix, waar je kunt zien hoe het verhaal zich verder ontwikkelt.

Connor helpt Pav ontsnappen

Na zijn vrijlating uit de gevangenis, werkt Connor, gespeeld door Robbie Amell, als conciërge in een buurthuis. Zijn rustige leventje wordt echter verstoord wanneer hij de jonge Pav, gespeeld door Sirena Gulamgaus, moet helpen ontsnappen uit de klauwen van corrupte agenten onder leiding van sergeant King, een rol van Alex Mallari Jr.

Robbie Amell, bekend van films als 'The Babysitter' en 'Resident Evil: Welcome to Raccoon City', en zijn neef Stephen Amell, bekend van de serie 'Arrow', zijn opnieuw te zien in de hoofdrollen. Jeff Chan, die ook het eerste deel regisseerde, neemt opnieuw de regie op zich.

Meer artikelen