'Code 8: Part II' op Netflix: Wat je moet weten over deze dystopische sci-fi film

DDavid Meijer 25 februari 2024 18:12

Vanaf volgende week is de langverwachte 'Code 8: Part II' te bekijken op Netflix. Dit vervolg op de succesvolle film 'Code 8' belooft weer een spannende kijkervaring te bieden. We duiken in de belangrijkste informatie rondom deze nieuwe release, inclusief de karakters en de plot.

De wereld van 'Code 8: Part II'

De dystopische wereld van 'Code 8: Part II' is er een waarin een klein deel van de bevolking is gezegend - of misschien wel vervloekt - met bovennatuurlijke krachten. Deze mensen vormen een kleine minderheid en worden nauwlettend in de gaten gehouden door geavanceerde robotica. Deze bijzondere setting vormt het decor voor het vervolg van 'Code 8', een film die in 2019 hoge ogen gooide bij het publiek.

De sterren in 'Code 8: Part II'

De bekende acteurs Robbie Amell en Stephen Amell keren terug in de hoofdrollen voor het vervolg op 'Code 8'. Robbie, bekend van 'The Babysitter' en 'Resident Evil: Welcome to Raccoon City', speelt het personage Connor. Zijn neef Stephen, bekend van de serie 'Arrow', speelt de rol van Garrett. De regie van de film is in handen van Jeff Chan, die ook het eerste deel in de serie regisseerde.

Plot van de film

In 'Code 8: Part II' zien we hoe Connor, gespeeld door Robbie Amell, probeert om na zijn gevangenisstraf een nieuw leven op te bouwen. Hij werkt als conciërge en heeft de banden met zijn voormalige criminele compagnon Garrett verbroken. Maar wanneer het 14-jarige meisje Pav, gespeeld door Sirena Gulamgaus, zijn hulp nodig heeft om te ontsnappen aan een groep corrupte agenten, wordt Connor opnieuw geconfronteerd met zijn verleden.

Voor liefhebbers van de eerste 'Code 8'-film is er goed nieuws: het wachten is bijna voorbij. 'Code 8: Part II' verschijnt op woensdag 28 februari op Netflix.

Meer artikelen