'Constellation': Een must-see astronautenthriller nu te zien op Apple TV+

KKees van den Berg 23 februari 2024 09:10

De veelbelovende sciencefiction serie 'Constellation' is toegevoegd aan het rijtje top series van Apple TV+. Deze serie, die de kijker meeneemt naar de International Space Station, is een absolute aanrader voor fans van het genre.

Release van 'Constellation' op Apple TV+

De nieuwe astronautenthriller 'Constellation' belooft een sensationele toevoeging te zijn aan de reeds indrukwekkende line-up van Apple TV+. De serie neemt de kijker mee op een spannend avontuur waarin realiteit en fictie samensmelten. De serie duikt diep in de complexe psychologische effecten van ruimtereizen en ontvouwt een duister complot dat zijn oorsprong vindt in de Koude Oorlog.

Het getalenteerde team achter 'Constellation'

De serie 'Constellation' is het geesteskind van Britse filmmaker Peter Harness. De regie van de serie is in handen van gerenommeerde namen zoals Emmy Award winnaar Michelle MacLaren en de Oscar genomineerden Oliver Hirschbiegel en Joseph Cedar. Met zo'n getalenteerd team achter de schermen is het geen wonder dat de serie hoge verwachtingen schept.

Noomi Rapace in de hoofdrol als Jo Ericsson

In 'Constellation' speelt Noomi Rapace de rol van Jo Ericsson, een astronaut die na een ramp in de ruimte terugkeert naar de aarde. Wat volgt is een meeslepend verhaal over verlies, herstel en de zoektocht naar de waarheid. Ericsson ontdekt dat delen van haar leven lijken te ontbreken en gaat op een wanhopige zoektocht om de verborgen geschiedenis van ruimtereizen te onthullen.

Naast Noomi Rapace zijn er nog een aantal andere bekende gezichten te zien in 'Constellation'. Onder anderen Emmy Award genomineerde Jonathan Banks, James D'Arcy, Julian Looman, William Catlett, Barbara Sukowa en Lenn Kudrjawizki maken deel uit van de indrukwekkende cast van de serie.

Afbeelding: 'Constellation', TMDB

Meer artikelen