'Constellation': Ontdek de gloednieuwe sciencefiction-thrillerserie van Apple TV+

RRoos Verhoeven 24 januari 2024 08:33

Apple TV+ heeft de eerste trailer van 'Constellation' gelanceerd, een spannende nieuwe sciencefiction-thrillerserie. Met in de hoofdrollen Noomi Rapace en Jonathan Banks, belooft deze achtdelige serie vol complottheorieën en psychologische intriges de fans op het puntje van hun stoel te houden.

Het verhaal en personages van 'Constellation'

In 'Constellation' volgen we de avonturen van Jo, een astronaut vertolkt door Noomi Rapace. Nadat ze een ramp in de ruimte heeft overleefd, keert ze terug naar de aarde, alleen om te ontdekken dat er belangrijke delen van haar leven ontbreken. De serie, die gecreëerd en geschreven is door Peter Harness, bekend van 'Wallander' en 'The War of the Worlds', belooft een spannende ruimte-avontuur te worden, waarin de donkere randen van de menselijke psychologie worden verkend.

Naast Noomi Rapace en Jonathan Banks, kunnen we in 'Constellation' ook genieten van het acteerwerk van de bekende acteurs James D’Arcy, Julian Looman, William Catlett en Barbara Sukowa. Bovendien maken we kennis met Rosie en Davina Coleman, die de rol van Alice op zich nemen.

Het productieteam achter 'Constellation'

'Constellation' is niet alleen een verzameling van topacteurs, maar ook van topregisseurs. De serie wordt namelijk geregisseerd door niemand minder dan Emmy-winnaar Michelle MacLaren, Oscar-genomineerde Oliver Hirschbiegel en Oscar-genomineerde Joseph Cedar. De productie is in handen van Turbine Studios en Haut et Court TV, en belooft dus van hoge kwaliteit te zijn.

'Constellation' première details

De fans hoeven niet lang meer te wachten. 'Constellation' gaat namelijk wereldwijd in première op woensdag 21 februari 2024. De eerste drie afleveringen zullen dan beschikbaar zijn, gevolgd door een nieuwe aflevering elke week, elke woensdag tot en met 27 maart. Mis het niet op Apple TV+!

Meer artikelen