Danny Ramirez belooft 'fenomenale scènes' in rol als Falcon in 'Captain America: Brave New World'

RRoos Verhoeven 10 februari 2024 11:22

Acteur Danny Ramirez, bekend van de serie 'Brave New World', speelt Joaquin Torres, beter bekend als Falcon, in de nieuwste Captain America film. Hij belooft fans fenomenale scènes en een geweldige reis in zijn nieuwe superheldenpak.

Gemengde reacties op nieuwe Falcon

De keuze voor Joaquin Torres als de nieuwe Falcon heeft gemengde gevoelens opgeroepen bij de fans. Sommigen vinden het idee verschrikkelijk en zijn niet tevreden met het ontwerp van zijn kostuum dat volgens hen lijkt op dat van een worstelaar van een B-merk. Maar ondanks de controversiële meningen, belooft Danny Ramirez, de acteur die Joaquin speelt, geweldige scènes en een geweldige ervaring in zijn nieuwe superheldenpak.

Lof voor prestaties Ramirez in FATWS

Ondanks de kritiek op de nieuwe Falcon is er ook lof voor de acteerprestaties van Danny Ramirez. Zijn vertolking van het personage in Falcon and the Winter Soldier (FATWS) is goed ontvangen. Fans kijken uit naar zijn optreden in de nieuwe Captain America-film, waarin hij naar verluidt veel vliegactiescènes zal hebben.

Naast de discussie over de nieuwe Falcon is er ook een lopende discussie over de representatie van zwarte superhelden in de stripboeken. Een aantal fans benadrukt het belang en de impact van karakters zoals Sam Wilson, Luke Cage, Misty Knight en Blade. Zij waren de 'Vier Musketiers' van de zwarte representatie in de strips van de jaren '70. Het feit dat Sam Wilson, de originele Falcon, is 'geüpgraded' naar een wit superheldenmantel roept bij sommige fans vragen op over representatie en identiteit.

Afbeelding: 'The Falcon and the Winter Soldier', TMDB

Meer artikelen