Daredevil: Born Again start met opnames met Charlie Cox, Deborah Ann Woll en Elden Henson

DDavid Meijer 9 februari 2024 12:41

Het originele trio van Netflix's 'Daredevil' is weer samengekomen op de straten van New York City, waar de nieuwe Disney+-serie 'Daredevil: Born Again' momenteel wordt opgenomen. Charlie Cox, Deborah Ann Woll en Elden Henson zijn samen gespot tijdens de opnames voor de nieuwe serie.

Het 'Daredevil'-trio is terug voor 'Born Again'

Fans van de originele Netflix-serie 'Daredevil' kunnen opgelucht ademhalen: het geliefde trio is terug. Acteurs Charlie Cox, Deborah Ann Woll en Elden Henson zijn weer samen voor de opnames van de nieuwe Disney+-serie 'Daredevil: Born Again'. Ze zijn onlangs gespot op de straten van New York City, waar de serie momenteel wordt opgenomen. Dit markeert een langverwachte reünie voor de acteurs, die hun respectievelijke rollen uit de originele serie opnieuw op zich nemen.

Deborah Ann Woll keert terug als Karen Page

Er was enige twijfel of Deborah Ann Woll zou terugkeren in haar rol als Karen Page in 'Daredevil: Born Again'. In november 2022 liet ze in de 'Inside of You' podcast weten dat ze nog niet was benaderd voor de rol. Maar gelukkig voor de fans is het nu bevestigd dat ze wel degelijk deel uitmaakt van de cast. Het is nog onduidelijk welke rol haar personage zal spelen in de nieuwe serie, maar fans kijken al uit naar haar terugkeer.

De productie van 'Daredevil: Born Again' heeft enkele hobbels op de weg gehad. Chris Ord en Matt Corman, de hoofdschrijvers van de serie, verlieten de productie vorig jaar. Dit leidde tot een grote creatieve herziening van de serie. Hoewel er al een deel van de serie was gefilmd, werd besloten om een nieuwe creatieve richting in te slaan. Dario Scardapane, die eerder werkte aan Netflix's 'The Punisher', is aangesteld als de nieuwe showrunner van 'Born Again'.

De creatieve herziening van 'Daredevil: Born Again' heeft tot gemengde reacties geleid. Vincent D’Onofrio, die terugkeert in zijn rol als Kingpin, heeft echter de veranderingen verdedigd. Volgens hem is dit een gebruikelijk proces in Hollywood en is het doel altijd om de best mogelijke serie te leveren. Dus ondanks de herzieningen mogen fans nog steeds een hoge kwaliteit verwachten van 'Born Again'.

Nog geen releasedatum voor 'Born Again'

Ondanks de opwinding rond de productie en de cast heeft 'Daredevil: Born Again' nog geen officiële releasedatum op Disney+. Fans zullen dus nog even geduld moeten hebben voordat ze hun favoriete personages weer in actie kunnen zien.

Meer artikelen