Daredevil en Ant-Man in de geruchtenmolen voor 'Spider-Man 4'

KKees van den Berg 19 december 2023 13:24

Nieuwe geruchten suggereren dat het vierde deel in de Spider-Man-reeks met Tom Holland in de hoofdrol twee belangrijke personages uit het Marvel Cinematic Universe (MCU) zou kunnen bevatten. Deze geruchten komen van de betrouwbare insider Daniel Ritchman.

Daredevil en Ant-Man mogelijk toegevoegd aan Spider-Man 4

De personages die volgens de geruchten hun opwachting zullen maken in Spider-Man 4 zijn Daredevil, gespeeld door Charlie Cox, en Ant-Man, gespeeld door Paul Rudd. Dit zou betekenen dat deze twee personages worden toegevoegd aan het al brede scala van personages in het Marvel Cinematic Universe (MCU). Het is echter nog onduidelijk hoe groot hun rol in de film zal zijn.

Spider-Man 4 als mogelijk vervolg op Daredevil: Born Again

Er gaan ook geruchten dat Spider-Man 4 zal fungeren als een vervolg op de Daredevil-serie 'Born Again'. Dit zou betekenen dat Spider-Man en Daredevil een team zullen vormen om hun vijand, The Kingpin, neer te halen. Deze geruchten zijn nog niet bevestigd, maar de gedachte aan deze samenwerking wekt zeker de interesse van vele fans.

Producer Eric Carroll, van de Spider-Man-franchise, heeft eerder aangegeven dat hij geïnteresseerd is in een crossover tussen de personages Daredevil en Spider-Man. Hoewel Daredevil niet specifiek in deze film wordt genoemd, is het idee van een samenwerking tussen de twee personages iets wat volgens Carroll 'echt leuk zou zijn' en iets wat hij graag 'eerder dan later' gerealiseerd zou zien worden.

Het idee om Daredevil en Spider-Man samen te brengen in een film is al een paar jaar onderwerp van gesprek binnen Marvel Studios. Als er een goed, boeiend verhaal is om te vertellen met deze personages, dan vraagt men zich bij Marvel terecht af waarom dit verhaal dan niet verteld zou moeten worden. Deze aanpak past goed bij de visie van Marvel om verhalen te vertellen die zowel diepte als entertainmentwaarde bieden.

Meer artikelen