David Ayer strijdt voor zijn eigen versie van Suicide Squad

DDavid Meijer 7 december 2023 12:58

Regisseur David Ayer blijft vechten voor de release van zijn eigen versie van de film Suicide Squad, ondanks de groeiende politieke tegenstand. Hoewel de nieuwe DC Universe in opkomst is, is Ayer hoopvol over de toekomst van zijn versie van de film.

Ayer blijft strijden voor zijn film

David Ayer laat zich niet uit het veld slaan. Ondanks het feit dat de nieuwe DC Universe in aantocht is en de release van Aquaman And The Lost Kingdom een einde lijkt te maken aan één van de vreemdste fiasco's in de moderne Hollywood geschiedenis, geeft hij de hoop op de release van zijn 'Ayer Cut' niet op. Hij blijft hopen dat zijn film ooit het daglicht zal zien, ook al is de politieke tegenslag enorm.

Complottheorieën rond Ayer's film

Ayer is van mening dat er sprake is van een soort complot rond de status van zijn film. Volgens hem zijn er veel mensen die geïnvesteerd hebben in bepaalde verhalen en die er niet op zitten te wachten dat zijn versie van Suicide Squad het daglicht ziet. Als zijn versie van de film zou worden vrijgegeven, dan zou dat het 'narratief' van Suicide Squad 'opblazen'. De wereld zou dan zien hoe lafhartig de film is behandeld en hoe de acteurs hun geweldige werk ontnomen werd.

Het opnieuw uitbrengen van Suicide Squad zou een bedreiging kunnen vormen voor het nieuwe DC Universe dat James Gunn aan het vormgeven is. Maar ondanks alles blijft Ayer hoopvol en gelooft hij dat 'de waarheid altijd boven water komt'. Hij vindt dat hij oneerlijk is behandeld en vernederd door de uitgebrachte versie van de film en voelt zich diep gekwetst door de manier waarop hij is behandeld in het hele proces rond de film.

Afbeelding: 'Suicide Squad', TMDB

Meer artikelen