David Finchers 'The Killer' maakt indruk bij Netflix-kijkers

RRoos Verhoeven 14 november 2023 14:06

David Fincher's 'The Killer', een neo-noir film gebaseerd op een Franse striproman, maakt grote indruk op Netflix-kijkers sinds de release op de streamingplatform. De film, met Michael Fassbender in de hoofdrol, krijgt lof op social media en wordt door sommige fans zelfs als hun 'favoriete film van het jaar' bestempeld.

Overweldigend positieve ontvangst van 'The Killer'

'The Killer', de nieuwste film van de bekende regisseur David Fincher, is gebaseerd op de Franse strip uit 1998 met dezelfde naam. De film, die al in de maak was sinds 2007, is sinds 10 november te zien op Netflix en wordt sindsdien zeer positief ontvangen op social media. Veel kijkers bestempelen de film als een 'fantastische kijkervaring' en sommigen gaan zelfs zo ver om het hun 'favoriete film van het jaar' te noemen.

Michael Fassbender speelt de hoofdrol in 'The Killer' als een huurmoordenaar die worstelt met zijn innerlijke demonen. Na een misgelopen klus raakt hij betrokken bij een internationale klopjacht. De film ontvouwt zich als een bloedstollend drama met Fassbender's personage dat een spel van kat en muis speelt met zijn voormalige werkgevers, terwijl hij ook zijn eigen psychologische uitdagingen moet overwinnen.

Lof voor 'The Killer' van critici en fans

Zowel critici als fans zijn vol lof over 'The Killer'. De film wordt geprezen om zijn frisheid en onvoorspelbaarheid binnen het welbekende genre van de huurmoordenaar. Ook het acteerwerk van Michael Fassbender krijgt veel complimenten. Fans gebruiken social media om hun bewondering voor de film te uiten, waarbij velen Fassbender's ijskoude beeld van de huurmoordenaar als 'onvoorspelbaar en betoverend' beschrijven.

Meer artikelen