De 5 beste film- en tv-trailers van de Super Bowl 2024

DDavid Meijer 13 februari 2024 12:46

De Super Bowl is niet alleen een sportevenement, het is ook een platform voor film- en tv-studio's om hun meest verwachte trailers te presenteren. Laten we de top 5 van de Super Bowl 2024 bekijken.

Super Bowl als promotieplatform

De Super Bowl is meer dan enkel voetbal. Het is ook een gelegenheid voor film- en tv-studio's om hun meest verwachte projecten in de kijker te zetten. Hoewel sommige grote studio's dit jaar afwezig waren, wisten de studio's die wel adverteerden met hun trailers de aandacht van het publiek te trekken en enkele van de meest besproken momenten van de avond te creëren.

'Knuckles' verovert de vijfde plaats

Op de vijfde plek in onze rangschikking staat de trailer van de serie 'Knuckles'. Deze serie, een spin-off van Sonic the Hedgehog, bevat Idris Elba en Adam Pally in de hoofdrollen. De trailer wist de aandacht van het publiek te trekken en vestigde hoge verwachtingen voor de serie. 'Knuckles' gaat later dit jaar in première, zeer waarschijnlijk op SkyShowtime.

'Wicked' maakt indruk

Met een trailer die het publiek meteen aansprak, staat de film 'Wicked' op de vierde plaats. Deze film is gebaseerd op de succesvolle Broadway-show en fungeert als een muzikale prequel op 'The Wizard of Oz'. Met een verwachte release in het najaar, is de hype rond 'Wicked' zeker hoog. Wicked - Part 1 is vanaf donderdag 28 november 2024 in de bioscoop te zien.

'Twisters' blaast de concurrentie weg

'Twisters', de langverwachte opvolger van de film 'Twister' uit de jaren 90, staat op de derde plaats in onze rangschikking. De trailer van de film, die overal tornados laat zien, heeft de aandacht van het publiek al gewekt. 'Twisters' komt waarschijnlijk uit op 18 juli.

Met een trailer die de terugkeer van de franchise met veel hype belooft, neemt 'Kingdom of the Planet of the Apes' de tweede plaats in onze lijst in. De verwachtingen voor deze film zijn hoog en fans kijken uit naar de release op 8 mei.

De hoogste eer gaat naar 'Deadpool and Wolverine', een film met Ryan Reynolds en Hugh Jackman in hun geliefde rollen. Deze film van Marvel Studios heeft met zijn trailer de grootste buzz gegenereerd en is nu al een must-see voor fans. 'Deadpool and Wolverine' komt waarschijnlijk uit op 25 juli.

Afbeelding: 'Kingdom of the Planet of the Apes', TMDB

Meer artikelen