De 5 beste nieuwe films op Netflix (week 51 - 2023)

KKees van den Berg 23 december 2023 12:01

Netflix heeft deze week weer een scala aan nieuwe films toegevoegd aan hun aanbod. Van sci-fi tot romantiek, hier zijn de vijf beste films die je niet mag missen.

Nieuwe topfilms op Netflix

Netflix blijft zijn aanbod uitbreiden met een reeks nieuwe films deze week. Onder de nieuwkomers bevinden zich de Netflix Original 'Maestro' uit 2023 met Bradley Cooper in de hoofdrol, en de gloednieuwe sci-fi film 'Rebel Moon: A Child of Fire' uit 2023.

Ook wordt het langverwachte 'Top Gun: Maverick' uit 2022, met Tom Cruise, toegevoegd aan de lijst. En voor de romantiek liefhebbers, wordt de klassieker 'Pretty Woman' uit 1990 aan het aanbod toegevoegd.

Top 5 beste films op Netflix van deze week

  1. Top Gun:Maverick
  2. Pretty Woman
  3. Maestro
  4. I Carry you with me
  5. Rebel Moon

De nieuwe films op Netflix bieden een breed scala aan genres en thema's. In 'Top Gun: Maverick', keert Tom Cruise terug als Pete 'Maverick' Mitchell, die na meer dan dertig jaar dienst nog steeds zijn plek voelt bij de Marine. In 'Pretty Woman' speelt Richard Gere als Edward Lewis, een steenrijke maar harteloze zakenman. 'Maestro' is een liefdesverhaal over de levenslange relatie tussen Leonard Bernstein en Felicia Montealegre Cohn Bernstein.

Afbeelding: 'Top Gun: Maverick', TMDB

Meer artikelen