De 5 meest onderschatte Netflix films van 2023 die je in 2024 moet bekijken

DDavid Meijer 6 februari 2024 17:38

Ontdek de meest onderschatte Netflix-films van 2023 die je absoluut in 2024 nog even moet gaan bekijken. Van thrillers tot zwarte komedies, deze films hebben het allemaal.

Er zijn veel films die door Netflix zijn geproduceerd en uitgebracht in 2023, en hoewel sommige populairder zijn dan andere, zijn er enkele juweeltjes die misschien niet de erkenning hebben gekregen die ze verdienen. Deze films hebben uitstekende beoordelingen gekregen van zowel critici als het publiek en hebben meer te bieden dan de initiele reacties suggereren. Ze vormen een eclectische mix van genres, van thrillers tot zwarte komedies, en zijn zeker het bekijken waard.

Klonen met 'They Cloned Tyrone'

'They Cloned Tyrone' is een originele, leuke en heerlijk satirische film die door recensenten wordt geprezen om zijn provocerende en slimme inhoud. De film, met in de hoofdrollen John Boyega en Jamie Foxx, heeft beperkte release in de bioscopen gehad, maar is nu te streamen op Netflix. Ondanks de beperkte bekendheid, heeft de film alle ingrediënten om een cultklassieker te worden die pas lang na de release echt gewaardeerd wordt.

Een technische nachtmerrie in 'Leave the World Behind'

'Leave the World Behind' is een unieke horrorfilm die de afhankelijkheid van technologie in onze moderne samenleving bekritiseert. Ondanks gemengde recensies van het publiek, wordt de film goed ontvangen door critici. Met sterke prestaties van Julia Roberts, Mahershala Ali, Ethan Hawke en Kevin Bacon, is 'Leave the World Behind' een slimme en spannende film die de moeite waard is om te bekijken en die zeker gesprekken zal aanzwengelen over technologie en de toekomst.

Ontroerende verhaal 'You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah'

In 'You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah' neemt Adam Sandler een achterbank terwijl zijn echte dochter, Sunny, de hoofdrol speelt als Stacy, een jonge vrouw die niet kan wachten op haar grote Bat Mitzvah. Ondanks kritiek op Sandler's casting van zijn eigen dochters, bewijst de film dat zijn vertrouwen in hun prestaties niet ongegrond was. Het is een zoet en ontroerend coming-of-age verhaal dat zeker de moeite waard is om te bekijken.

'Old Dads': zowel herkenbaar als hilarisch

'Old Dads' is een komedie die ondanks kritiek van critici door het publiek wordt gewaardeerd. Met Bill Burr, Bobby Cannavale en Bokeem Woodbine in de hoofdrollen, biedt de film veel komische momenten. Hoewel het wordt beschreven als een standaard 'bro comedy' die grof en vulgair is, is 'Old Dads' zeer herkenbaar en levert het veel lachmomenten op voor kijkers die zich kunnen identificeren met de situatie waarin de personages zich bevinden.

Het echte verhaal achter Pamela Anderson

'Pamela, A Love Story' is een verrassend intimistische documentaire die verder gaat dan de schandalen en controverses die het leven van Pamela Anderson hebben gekenmerkt. De film biedt een blik op haar persoonlijke worstelingen en haar carrière, en toont een heel ander beeld van de vrouw die we kennen uit de media. Het is een eerlijk en open portret dat je zal doen nadenken en respect zal laten winnen voor de vrouw die ongewild het gezicht werd van een trend waar ze nooit deel van wilde uitmaken.

Afbeelding: 'Old Dads', TMDB

Meer artikelen