De Bellinga's: Vakantie op stelten, de nieuwste Nederlandse familiefilm nu op Netflix

DDavid Meijer 27 december 2023 12:47

Voor wie op zoek is naar een nieuwe familiefilm om naar te kijken tussen kerst en Oud & Nieuw heeft Netflix een verrassing: De Bellinga's: Vakantie op stelten is nu beschikbaar op de streamingdienst. De film gaat over een familievakantie waar niet alles goed verloopt.

De Bellinga's: Vakantie op stelten is het vervolg op De Bellinga's: Huis op stelten en is vanaf nu te bekijken op de streamingdienst. Een perfecte keuze voor diegenen die zin hebben in een luchtige familiefilm tijdens de vakantieperiode.

Droomreis wordt nachtmerrie

In De Bellinga's: Vakantie op stelten maken we kennis met de familie Bellinga die zich voorbereidt op een luxe droomreis naar Frankrijk. Maar dan weten ze nog niet dat vader Daniël al het vakantiegeld per ongeluk is kwijtgeraakt. Wat volgt is een reeks hilarische gebeurtenissen en een onverwachte hulp van de buurvrouw Bets.

De familie Bellinga die bekend is van hun populaire familievlogs speelt zichzelf in deze film. De rollen worden aangevuld door bekende acteurs zoals Hetty Heyting, Michiel Kerbosch, Tjebbo Gerritsma, Hassan Slaby en Johnny Kraaijkamp jr. Deze combinatie van real-life personages en ervaren acteurs maken de film uniek en leuk om naar te kijken.

Nu beschikbaar op Netflix

De Bellinga's: Vakantie op stelten is nu beschikbaar op Netflix. Pak wat popcorn, nestel je op de bank en bereid je voor op een avond vol humor en entertainment.

Afbeelding: 'De Bellinga's: Vakantie op Stelten', TMDB

Meer artikelen