De beste series van 2024 (Q1): van 'True Detective' tot 'Avatar: The Last Airbender'

DDavid Meijer 2 januari 2024 14:06

Het jaar 2024 belooft een prima jaar te worden voor series, van tweede of derde seizoenen van populaire series tot gloednieuwe series en adaptaties van populaire boeken. Dit is een overzicht van enkele van de meest naar uitgekken en beste series van 2024.

Echo: Een nieuw hoogtepunt in het MCU

Echo is een nieuwe serie waar veel fans van het Marvel Cinematic Universe (MCU) naar uitkijken. De serie draait om Maya Lopez (Alaqua Cox), een dove crimineel die op zoek is naar wraak. Bijzonder is dat de serie een TV-MA beoordeling heeft, wat nogal zeldzaam is voor Disney en het MCU. Deze rating geeft aan dat de serie is gemaakt om bekeken te worden door volwassenen en daarom ongeschikt kan zijn voor kinderen onder de 17 jaar. De serie is vanaf 10 januari te zien op Disney+

True Detective: Night Country belooft spannend mysterie

Het vierde seizoen van True Detective, ook bekend als 'Night Country', is een andere serie waar veel fans naar uitkijken. De serie speelt zich af in Ennis, Alaska, en draait om de verdwijning van acht mannen onder verdachte omstandigheden. Dit seizoen wordt opnieuw gekenmerkt door sterke mysterie- en karakterdrama-elementen. 14 januari start het spektakel op HBO Max.

Masters Of Air: Oorlogsverhaal met sterke productie

Masters Of Air, een nieuwe serie van de producenten van Band Of Brothers en The Pacific, gaat over de mannen van de 100th Bomb Group tijdens hun missies boven nazi-Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog. De serie ziet er absoluut fantastisch uit en trekt veel aandacht van fans van de eerdere series. 26 januari is het zover op Apple TV+.

Mr. And Mrs. Smith: Spionnen in huwelijkskleren

De nieuwe serie Mr. And Mrs. Smith, gebaseerd op de gelijknamige film uit 2005, draait om een echtpaar dat erachter komt dat ze beiden spionnen zijn. De serie neemt dit concept en draait het om, met de personages van Donald Glover en Maya Erskine die zich voordoen als echtpaar tijdens spionagemissies. De serie is vanaf 2 februari te zien op Amazon Prime Video.

Avatar: The Last Airbender: Hoge verwachtingen voor live-action aanpassing

Avatar: The Last Airbender, de nieuwe live-action-adaptatie van de geliefde animatieserie van Nickelodeon is nu al megapopulair. Hoewel velen sceptisch zijn over live-action-adaptaties hopen fans dat deze serie de charme en het succes van de originele serie kan evenaren. Het avontuur begint 22 februri op Netflix.

Meer artikelen