De betoverende film 'Wonka' binnenkort te streamen op HBO Max

KKees van den Berg 26 februari 2024 11:11

De magische film 'Wonka', gebaseerd op het werk van Roald Dahl, is binnenkort te zien op streamingdienst HBO Max. Na de bioscooprelease in 2023 is de film vanaf 8 maart al te streamen. Een blik op het verhaal en de unieke samenwerking tussen Warner Bros. en HBO Max.

Exclusieve deal tussen Warner Bros. en HBO Max

Door een exclusieve samenwerking tussen de filmstudio Warner Bros. en de streamingdienst HBO Max, zal de betoverende film 'Wonka' al snel na de bioscooprelease te streamen zijn. Vanaf 8 maart kunnen kijkers genieten van het hartverwarmende verhaal met in de hoofdrol Timothée Chalamet als Wonka. Een mooie kans om deze magische film vanuit het comfort van je eigen huis te bekijken.

Het verhaal achter 'Wonka'

'Wonka' is een betoverende reis in de wereld van Roald Dahl, gebaseerd op het intrigerende personage Willy Wonka uit 'Charlie and the Chocolate Factory'. Dit iconische kinderboek is een van de bestverkochte kinderboeken aller tijden en heeft al generaties betoverd met zijn magische wereld van chocolade en wonderen. De film biedt een unieke kijk op hoe Willy Wonka ooit de Oempa Loempa's ontmoette en zijn unieke chocolade creëerde.

Hugh Grant, bekend van vele romantische komedies, neemt in 'Wonka' een verrassende rol op zich. Hij speelt Lofty, een praatgrage Oempa Loempa die Wonka blijkt te volgen. Samen zetten ze alles op alles om de mensen in de stad te overtuigen van de magie van Wonka's chocolade, ondanks de weerstand die ze ondervinden. Een intrigerend verhaal over doorzettingsvermogen, vriendschap en de kracht van verbeelding.

Afbeelding: 'Wonka', TMDB

Meer artikelen