De charme van 'El niñero': de nieuwe Netflix-hit vol clichés

RRoos Verhoeven 2 januari 2024 11:24

De nieuwe Mexicaanse serie 'El niñero' heeft aardig wat Netflix-abonnees voor zich gewonnen ondanks de overvloed aan clichés die erin te zien zijn. De serie volgt een drukke directrice die een cowboy inhuurt om voor haar kinderen te zorgen met een voorspelbaar liefdesverhaal als gevolg.

Eerste indrukken en reacties op 'El niñero'

Netflix heeft onlangs een nieuwe aanwinst aan haar repertoire toegevoegd: de Mexicaanse serie 'El niñero'. Sinds de release eerder deze week is het aantal kijkers gestaag toegenomen. Hoewel er enige twijfels zijn over de serie zijn de eerste reacties overwegend positief. Er zijn zelfs al aanvragen voor een nieuw seizoen binnengekomen.

Het verhaal achter 'El niñero': balanceren tussen carrière en gezinsleven

In 'El niñero' maken we kennis met Jimena, een hardwerkende directrice die worstelt om haar carrière te balanceren met de opvoeding van haar drie kinderen. Wanneer de druk te veel wordt besluit ze een cowboy genaamd Gabriel in te huren om op de kinderen te passen. Gabriels komst biedt Jimena de kans zich volledig op haar werk te storten.

Gabriel: Cowboy, oppas en onverwachte liefde

In een typische romantische cliché neemt het verhaal een wending wanneer Gabriel niet alleen de oppas wordt, maar ook de reddende engel van het gezin. Hij verandert het leven van Jimena en haar kinderen drastisch. Tegen alle verwachtingen in worden Gabriel en Jimena verliefd op elkaar. Een romantische ontwikkeling die de serie een luchtige toon geeft.

https://twitter.com/tearsza/status/1740481902711357670

Hoewel veel kijkers gecharmeerd zijn van 'El niñero' valt de serie niet bij iedereen in de smaak. Het hoge gehalte aan clichés in de serie lijkt voor sommigen een knelpunt te zijn. Er zijn zelfs kritieken geuit puur op basis van de cover van de serie. Maar ondanks deze kritieken blijft de serie populair onder de kijkers.

https://twitter.com/TVnCouponTalk/status/1739151912694399212

Afbeelding: 'The Manny', TMDB

Meer artikelen