De laatste Marvel comics: Alles wat je moet weten over de uitgaven van 6 december

KKees van den Berg 5 december 2023 09:30

De nieuwste Marvel comics bevatten spannende ontwikkelingen, zoals Bucky Barnes' revolutie, de nieuwe Sentry, de confrontatie van de X-Men met Doctor Doom, en nog veel meer. Hier is alles wat je moet weten over de uitgaven van 6 december.

Bucky Barnes' revolutie

Bucky Barnes, ook bekend als de Revolution, heeft een berg geheime informatie geërfd. Zijn enige doel? Gerechtigheid. In de allernieuwste comic, THUNDERBOLTS (2023) #1, geschreven door Collin Kelly, Jackson Lanzing en Geraldo Borges, zet Bucky alles op het spel om het establishment neer te halen. Samen met de mysterieuze Contessa Valentina Allegra De Fontaine vormt hij een team van zware jongens om hooggeplaatste doelwitten zoals Red Skull, Kingpin en zelfs Doctor Doom zelf te achtervolgen. Niemand is veilig voor de Thunderbolts...

Introductie van Doom's X-Men

De zogenaamde FALL OF X blijft doorgaan met X-MEN (2021) #29, gecreëerd door Gerry Duggan en Joshua Cassara. In deze uitgave maken we eindelijk kennis met Doom's X-Men. Terwijl de X-Men op hun laagste punt zitten, claimt een nieuwe groep hun titel. Deze groep, bestaande uit patriottistische Latveriaanse mutanten die loyaal zijn aan niemand minder dan de grote en verschrikkelijke Doctor Doom, is geliefd en gevierd door het volk dat zij beloven te beschermen.

Iron Man, een nachtmerrie voor de X-Men

In INVINCIBLE IRON MAN (2022) #13, gemaakt door Gerry Duggan en Juan Frigeri, zien we hoe Iron Man verandert in de ergste nachtmerrie van de X-Men. Hoe kan Tony Stark de zaken rechtzetten zonder bedrijf en zonder zijn arsenaal? En zijn er nog mutanten die met hem willen werken op dit punt?

De nieuwe Sentry

In SENTRY (2023) #1, door Jason Loo en Luigi Zagaria, zien we dat de Sentry dood is. Interessant genoeg beginnen gewone mensen over de hele wereld plotseling zijn krachten te manifesteren en krijgen ze flitsen van Bob Reynolds' herinneringen. Zal een van hen lang genoeg overleven om op te staan als de nieuwe Sentry, of zal hun nieuw verworven kracht hen vernietigen? Wanneer Misty Knight en Jessica Jones elkaar kruisen op zoek naar antwoorden, openen ze een onderzoek dat alles wat je denkt te weten over de Sentry zal veranderen.

Meer artikelen