De lichaamstransformatie van David Corenswet voor zijn rol als Superman

RRoos Verhoeven 16 februari 2024 14:05

Foto's van voor en na de fysieke transformatie van David Corenswet, die de rol van Superman op zich neemt in de reboot van het DC Universe, maken indruk op sociale media. De acteur heeft hard getraind om het iconische lichaam van Superman na te bootsen.

David Corenswets spectaculaire transformatie

Foto's van David Corenswet, de ster van 'Superman: Legacy', voor en na zijn intensieve training circuleren op sociale media. Ze tonen de indrukwekkende lichaamstransformatie van de acteur die erin is geslaagd om het iconische Superman-lichaam na te bootsen voor de geplande reboot van het DC Universe door James Gunn en Peter Safran.

https://www.reddit.com/r/DC_Cinematic/comments/1akr8yq/david_corenswet_evolution/

Voorbereiding voor Superman: Legacy

David Corenswet heeft maandenlang hard getraind om gestalte te geven aan het personage van Kal-El in 'Superman: Legacy'. Deze film zal het nieuwe DC Universe inluiden, zoals voorgesteld door James Gunn en Peter Safran. De fans van DC kunnen zich alvast verheugen op de animatieserie 'Creature Commandos', geschreven door Gunn zelf, die voorafgaat aan de lancering van 'Superman: Legacy'.

Superman: Legacy belooft een frisse kijk op de iconische superheldensaga. David Corenswet neemt de rol van Superman over, die eerder werd gespeeld door Henry Cavill. Naast Corenswet zal Rachel Brosnahan te zien zijn in de rol van Lois Lane, de dappere journaliste en liefdesinteresse van Superman.

Verwachtingen rond Superman: Legacy

Superman: Legacy wordt met veel verwachtingen tegemoet gezien. De film richt zich op de vroege jaren van Clark Kent's carrière, wat mogelijk een aantrekkingskracht heeft op een jongere generatie fans. Het belooft de strijd van het personage te verkennen om zijn dubbele identiteit als Clark en Superman in evenwicht te brengen terwijl hij schurken bestrijdt en de wereld redt.

James Gunn en Peter Safran hebben journalisten gmeld dat hun visie op het DC Universe onder andere bestaat uit vaststaande scripts, ruimte voor aanpassingen en een uniforme verhaallijn die zich uitstrekt over films, series, animatie en videogames. Oude elementen uit eerdere DC tijdperken kunnen terugkeren, wat betekent dat hun plan voor de komende acht tot tien jaar niet een 'volledige' reboot is.

Meer artikelen