De nieuwe sensuele thriller 'Mea Culpa' met Kelly Rowland op Netflix: Dit is wat je moet weten

KKees van den Berg 21 februari 2024 11:59

Volgende week is de nieuwe sensuele thriller 'Mea Culpa' te zien op Netflix met in de hoofdrol niemand minder dan zangeres en actrice Kelly Rowland. Hieronder lees je alles wat je moet weten over deze spannende film.

Première van 'Mea Culpa' op Netflix

Ben je klaar voor een nieuwe sensuele thriller op Netflix? Volgende week is het zover! De gloednieuwe Original 'Mea Culpa' met zangeres en actrice Kelly Rowland in de hoofdrol, belooft ons op het puntje van onze stoel te houden.

Het intrigerende plot van 'Mea Culpa'

Het plot van de film draait om strafrechtadvocaat Mea Harper, die de moordzaak van kunstenaar Zyair Malloy op zich neemt. Maar de waarheid is niet zo zwart-wit als het lijkt. Terwijl ze de onschuld of schuld van haar cliënt probeert vast te stellen, blijkt dat iedereen wel enige vorm van schuld heeft...

De film is een creatie van niemand minder dan acteur en filmmaker Tyler Perry, die zowel de regie als het schrijven op zich heeft genomen. Met zijn ervaring en creativiteit belooft 'Mea Culpa' een spannende en sensuele thriller te worden.

'Mea Culpa': Releasedatum op Netflix

Kan je niet wachten om deze nieuwe sensuele thriller te bekijken? Goed nieuws! 'Mea Culpa' is vanaf volgende week vrijdag 23 februari te zien op Netflix.

Afbeelding: 'Mea Culpa', TMDB

Meer artikelen