De nieuwe trailer voor 'Ghostbusters: Frozen Empire' onthult ijzige dreiging

RRoos Verhoeven 31 januari 2024 12:01

De nieuwste trailer van Ghostbusters: Frozen Empire is uit waarin we bekende gezichten zoals Bill Murray, Dan Akyroyd en Ernie Hudson terugzien. Ook zien we Slimer, Stay Puft Marshmallow Men en een ijzige nieuwe dreiging genaamd Death Chill.

Cameo's van geliefde personages

De trailer van Ghostbusters: Frozen Empire laat cameo's zien van enkele opvallende personages uit het Ghostbusters-universum. We zien Slimer en de mini Stay Puft Marshmallow Men. Deze kleurrijke figuren hebben al jarenlang een plekje in de harten van de fans en hun terugkeer zal ongetwijfeld voor een glimlach zorgen bij zowel oude als nieuwe fans.

Samenwerking tegen de Death Chill

In Ghostbusters: Frozen Empire, bundelen de originele Ghostbusters en de nieuwe generatie hun krachten om een ijzige dreiging genaamd Death Chill te stoppen. Dit verklaart de titel 'Frozen Empire'. De grappen en grollen van de Ghostbusters worden afgewisseld met serieuze momenten van spanning en actie, waardoor de trailer een uitgebalanceerde mix van humor en dreiging laat zien.

Fans hoeven niet lang meer te wachten op het nieuwe avontuur van de Ghostbusters. Ghostbusters: Frozen Empire zal op 29 maart in de bioscopen verschijnen. Dit is een datum om te onthouden, want het belooft een bijzondere ervaring te worden vol humor, actie en natuurlijk spoken.

Afbeelding: 'Ghostbusters: Frozen Empire', TMDB

Meer artikelen