De nieuwste trailer van 'Aquaman and the Lost Kingdom' bereidt de koninklijke familie voor op oorlog

RRoos Verhoeven 21 november 2023 10:20

De nieuwste trailer voor 'Aquaman and the Lost Kingdom' laat zien hoe de onderwater koninklijke familie zich voorbereidt op een nakende oorlog. De film, onder leiding van James Wan en met Jason Momoa in de hoofdrol, belooft een spannend avontuur te worden.

Laatste DC-film voor nieuwe franchise-wereld

De nieuwste trailer van 'Aquaman and the Lost Kingdom' belicht het verhaal van de onderwater koninklijke familie. Dit is de laatste film van Warner Bros.' DC-filmreeks voordat we overschakelen naar de nieuwe franchise-wereld van DC Studios onder leiding van James Gunn. In de trailer zien we o.a. Aquaman (Jason Momoa) en Mera (Amber Heard) die hun kind opvoeden in het kleine vuurtoren huisje, terwijl grootmoeder (Nicole Kidman) de koninklijke taken onder de zee deelt met haar zoon.

Bekijk hier de trailer:

Dreiging van Black Manta

De idylle wordt verstoord als Black Manta (Yahya Abdul-Mateen II) terugkeert, vastbesloten om een einde te maken aan de koninklijke familie. Zijn plan om de macht te grijpen in het koninkrijk omvat een overeenkomst met enkele kwaadaardige zeewezens. Deze dreiging zet de koninklijke familie op scherp en dwingt hen om zich voor te bereiden op een oorlog onder de zee.

Wanneer Black Manta niet alleen de koninklijke familie bedreigt, maar ook het neefje van Orm (Patrick Wilson) ontvoert, komt Orm terug om zijn familie en hun recht op de troon te verdedigen. Deze situatie dwingt de vervreemde broers om zich te verenigen en samen te vechten voor hun koninkrijk en familie. Dit zou wel eens het laatste onderwateravontuur kunnen zijn voor het DC-tijdperk van de Snyder-verse.

Aquaman and the Lost Kingdom is vanaf donderdag 21 december 2023 in de bioscoop te zien.

Meer artikelen