De Parker-familie en de nieuwe Green Goblin van Earth-6160 onthuld in nieuwe 'Ultimate Spider-Man'-trailer

DDavid Meijer 23 november 2023 17:59

Met de nieuwste trailer van Ultimate Spider-Man maakt de wereld kennis met de Parker-familie en ontmoeten we de aangrijpende nieuwe Green Goblin van Earth-6160. Fans bespreken de veranderingen en delen hun eerste indrukken over het stripboek.

Het nieuwe Ultimate-universum

Velen vragen zich af of dit Ultimate-universum gloednieuw is of een voortzetting van het vorige. Fans merken op dat het het label 6160 draagt, maar vragen zich af wat de aanduiding was voor het vorige Ultimate-universum. Er gaan geluiden op het nieuw is en dat het onlangs is herschapen maar nog steeds tot op zekere hoogte gerelateerd is aan het vorige.

Herinnering aan de aanduiding van het oorspronkelijke universum

Sommige fans herinneren zich dat het oorspronkelijke Ultimate-universum bekendstond als Earth-1610. Dit nieuwe universum onderscheidt zich door de aanduiding Earth-6160, wat de intrige en het mysterie rondom deze nieuwe comic alleen maar vergroot.

Er wordt daarnaast gespeculeerd over de identiteit van de nieuwe Goblin. Sommige fans stellen voor dat Eddie Brock, een personage bekend bij Marvel-fans, de nieuwe Goblin zou kunnen zijn. Dit zou een interessante wending zijn en zeker veel aandacht trekken naar de strip.

Mary Jane als de nieuwe Goblin?

Er zijn ook fans die beweren dat MJ, oftewel Mary Jane, de nieuwe Goblin is. Dit zou een enorme verrassing zijn en zou ongetwijfeld een grote schok veroorzaken onder fans. De identiteit van de nieuwe Goblin blijft een topic van speculatie en discussie.

Fans vragen zich ten slotte af hoe groot het leeftijdsverschil is tussen Peter en Jonah in dit nieuwe universum. Er is gesuggereerd dat ze leeftijdsgenoten kunnen zijn, of dat Peter misschien 35 is en Jonah 50. Ondanks deze onzekerheden kijken fans uit naar de dynamiek tussen deze twee personages.

Bekijk hier de complete trailer:

Afbeelding: 'Marvel's Ultimate Spider-Man' (serie), TMDb

Meer artikelen